10 motive pentru care merita sa-ti faci ecografia mamara cu un Acuson S2000 ABVS

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 21.11.2011   |   
1 comentarii

acuson s2000 abvsCancerul de san este cea mai comuna forma de cancer la femei. Nu mai e de multa vreme un secret. Ceea ce nu stiai e ca in ziua de azi sansele ca o fetita nou-nascuta ca dezvolte cancer mamar intr-un anume stadiu al vietii ei sunt de 13%.

 

Medicii recomanda ca, de la 40 de ani incolo, femeile sa isi faca mamografie si procedurile de ultrasonografie derivate, anual. Daca crezi mai ai nevoie de timp te gandesti la sanatatea ta si, mai ales, la ceea ce poti sa previi in loc sa tratezi, iti oferim 10 motive care, speram, te vor determina sa iti faci o ecografie mamara cat mai curand.

 

 

1. Pentru ca Acuson S2000 ABVS este cel mai modern dispozitiv de imagistica medicala dedicat preventiei si diagnosticarii cancerului la san, in acest moment.

 

2. Din aceasta luna, aparatul se afla in dotarea Clinic Mirmed Aslan din Bucuresti. Este singurul echipament de acest fel, din Capitala. In toata Europa de Est se mai gasesc doar doua ecografe de inalta precizie.

 

3. Acuson S2000 ABVS e primul ecograf multifunctional cu ultrasunete din lume capabil sa faca scanarea volumetrica automata a tesutului mamar. 

 

4. Acuson S2000 ABVS afiseaza automat imagini 3D cu posibilitatea de navigare in volum si redarea planurilor tomografice.

 

Imagini 3D si date complete de volumetrie cu Acuson SC2000

 

Cum sa-ti faci analize high-tech in Bucuresti

 

5. Datorita perspectivei complete 3D, acest ecograf a dovedit standard superioare in identificarea si diagnosticarea oricaror leziuni si malformatii la nivelul sanilor.

 

6. Acuson S2000 ABVS emite zero radiatii in timpul scanarii.

 

7. Din cauza faptului ca necesita o compresie minima in timpul examinarii, noul ecograf de la Clinic Mirmed Aslan e confortabil pentru paciente, indiferent de varsta.

 

Noul ecograf Acuson S2000 ABVS permite vizualizarea 3D a sanilor si depistarea imediata a cancerului mamar

 

TOP 5: Cele mai avansate dispozitive medicale prezentate la European Congress of Radiology 2010

 

8. O scanare cu un ecograf mamar obisnuit dureaza aproximativ jumatate de ora. Cu Acuson S2000 ABVS, examinarea e facuta in cel mult 10 minute.

 

9. Pentru ca tumorile canceroase la san reprezinta 33% din cazurile de cancer in randul femei, in acest moment. E mai bine sa previi decat sa tratezi.

 

10. E bine sa stii faptul ca ecografiile cu ultrasunete, aditionale mamografiilor obisnuite, au ajutat la depistarea cancerului in 28% din cazuri.

Comentarii

Alba Iulia

Chiar merita sa faci asta,din toate punctele de vedere.

21.11.2011

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite