2010 FIFA World Cup, la start!

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 10.06.2010   |   
0 comentarii

2010 FIFA World Cup_logo_large64 de meciuri importante. 32 de echipe participante. 8 grupe. Un singur campionat mondial de fotbal: 2010 FIFA World Cup. Incepand de maine, cel mai important eveniment de fotbal al acestui an va reuni aproximativ 3,5 milioane de turisti si suporteri, peste 20.000 de jurnalisti, plus alte cateva zeci de milioane de telespectatori care vor privi cu sufletul la gura evolutia echipelor preferate.

 

In alta ordine de idei, resurse impresionante de energie, solutii eficiente pentru transport rapid intre orasele in care au loc meciurile Cupei Mondiale, precum si resurse de gestionarea traficului in Africa de Sud, asigurandu-se in acelasi timp un nivel cat mai optim de protectie a mediului inconjurator.

 

Pentru a-ti face o idee despre ce inseamna un campionat de asemenea amploare, imagineaza-ti ca Siemens a pus la bataie cateva solutii extrem de importante pentru buna desfasurare a meciurilor din Africa de Sud.

 

In linii mari, ar fi vorba despre centrale noi in Cape Town si Mossel Bay, pentru a suplini eficient necesarul de electricitate pentru meciurile de fotbal, precum si sisteme avansate de semnalizare pentru caile ferate si, implicit, microbistii care vor alege sa calatoreasca intre stadioane cu trenul. Te accidentezi sau ai nevoie de asistenta medicala in Africa de Sud? Peste 37 de spitale si 300 de noi clinici medicale iti vor sta la dispozitie, toate utilate cu software IT de ultima generatie pentru analize rapide si diagnostice corecte, aproape instantanee.

 

Si pentru ca meciurile se vad mai bine din tribune decat la televizor, fiecare dintre stadioanele rezervate pentru 2010 FIFA World Cup au fost prevazute cu sisteme si tehnologii de iluminare de la Osram. Despre cifre si detalii fascinante in legatura cu infrastructurile tehnologice nou implementate in Africa de Sud, in posturile care urmeaza. Intre timp, sa inceapa Cupa Mondiala! Apropo, tu cu ce echipa tii?

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite