Parchet de bambus

4 motive pentru care merita sa-ti pui parchet de bambus

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 01.11.2012   |   
0 comentarii

Bambusul creste mult mai repede decat orice alt lemn. Asa ca este o alternativa ecologica si practica la lemul masiv, atat in materie de mobilier, cat si pentru decoratiunile interioare din lemn. In ceea ce priveste pardoseala din casa ta, afla ca inainte de a ajunge in magazine, lamele de bambus sunt presate si lacuite in patru-cinci straturi, avand rol de protectie UV.

 

In cele ce urmeaza iti prezentam patru dintre motivele pentru care merita sa cumperi parchet de bambus:

 

1. Bambusul este un lemn durabil

 

Cu o structura mult mai puternica decat alte tipuri de lemn, bambusul e recomandat in special ca material pentru pardoseli interioare. Este suficient de rezistent in natura, asa ca rezista si solicitarii intense din casa ta.

 

2. Se potriveste cu orice fel de decoratiuni interioare

 

Bambusul este un material lemnos la moda. In plus, modul cum arata montat in interiorul casei tale sau la birou, cu siguranta atrage atentia musafirilor. Totusi cel mai important lucru e ca odata cu schimbarea parchetului nu inseamna ca trebuie sa schimbi si mobila.

 

3. Este usor de curatat

 

Stim ca rareori gasesti o ora libera in programul tau de zi cu zi, ca sa deschizi o carte. De frecat parchetul nu spunem nimic deocamdata. Doar ca parchetul de bambus se murdareste greu de tot. Iar in rarele ocazii cand il speli, ai nevoie doar de cateva minute libere si un mop. Atat.

 

4. Il poti monta cu usurinta

 

Asamblarea unei podele de bambus acasa dureaza cateva ore. In plus, cu un ghid de lucru, o poti face chiar tu, astfel incat sa nu mai platesti inutil o echipa de muncitori.

 

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite