900 de LEDuri economice pentru standul Chinei

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 04.05.2010   |   
0 comentarii

090622205taCu incepere din 1 mai, standul Chinei a dezvaluit cateva dintre cele mai spectaculoase inovatii la Shanghai Expo 2010. Pe de-o parte era de asteptat ca tara gazda sa dea tonul grandioasei expozitii lansate sub tema ”Better City, Better Life” sa prezinte un oras inovator in cadrul acestui proiect international. Insa toate asteptarile au fost intrecute de indata ce oficialii chinezi si-au facut public standul: un ingenios mix intre stravechea traditie chinezeasca si tehnicile moderne de urbanizare si decorare folosind tehnici eco-friendly si solutii inteligente.

 

Fiind una dintre putinele constructii permanente de la Shanghai Expo 2010, toata cladirea a fost realizata in forma de pagoda cu decoratiuni eco-friendly, iar fatada a fost ornata astfel incat toate cele 900 de LED-uri de la Osram sa lumineze in noapte, in rosu – culoarea vitalitatii in cultura chinezeasca.

 

Inca un amanunt: toate aceste LED-uri consuma cu 70% mai putina energie decat becurile conventionale si cu 30% mai putina energie decat alte modele de LED-uri. Rezultatul? Consum rational de energie, emisii de dioxid de carbon mai putine si un mediu mai curat!

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite