Accesorii inteligente pentru o vacanta reusita!

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 29.06.2010   |   
0 comentarii

Solar Beach ToteUltimele zile din ciresar au adus cu ele ploi abundente, inundatii in aproape toata Romania, dar si preludiul unui sezon estival care se anunta tare insorit! Pana la urma ce poate fi mai placut decat sa te urci vineri in masina si sa pornesti catre mare pentru un weekend plin cu soare, momente de relaxare si o vreme numai buna pentru a te bucura de micile placeri ale vietii, gustate pe plaja?

 

Fie ca iti plac party-urile din Vama Veche sau noptile de clubbing din Mamaia, ori iti face cu ochiul o escapada pe plajele bulgaresti, inarmeaza-te cu cele mai inteligente accesorii de plaja ale anului. Nu ne referim la uleiul de plaja cu factor de protectie ideal pentru pielea ta, ci prima geanta de plaja prevazuta cu panouri solare.

 

Tehnologia de varf a fost dintotdeauna la moda, iar daca tot petreci ziua intreaga pe plaja, in bataia soarelui, ai putea sa-ti incarci telefonul mobil, bateria de la laptop si mp3 playerul de vacanta, cu aceasta ocazie. Geanta de care ai nevoie se cheama Juice Bag Beach Tote si poti s-o cumperi de pe RewareStore.com cu 250 de dolari. E facuta din panza biodegradabila, precum si o pelicula cu 52 de micro-celule fotovoltaice capabile sa te tina conectat/-a fara intrerupere, la energia solara.

 

Daca esti intr-adevar pasionat/-a de tehnologii avangardiste si energie verde, ai putea sa faci o investitie si mai durabila! Se numeste Sunbrella si este prototipul primei umbrele de plaja cu panouri fotovoltaice, din lume. Desfacuta, are un diametru de 1.82 metri si intr-o zi intreaga de plaja poate genera suficienta energie cat sa-ti alimenteze orice accesoriu electric din camera ta de hotel. Aditional, poate veni la pachet si cu un ventilator care sa te racoreasca in orele pe care le petreci pe plaja.

 

Sunbrella

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite