poza1

Acuson S2000 ABVS – Timp record de diagnosticare a cancerului la san

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 03.04.2012   |   
0 comentarii

Noul echipament este bazat pe o metoda neinvaziva, neiradianta si nedureroasa, facand astfel posibila monitorizarea permanenta a evolutiei unei tumori.

Siemens si Clinica Mirmed-Aslan au inaugurat la Bucuresti ecograful de mare precizie, Acuson S2000 ABVS, cel mai modern echipament dedicat  preventiei si diagnosticarii cancerului la san. Aparatul permite vizualizarea in mediul virtual a tesutului mamar si ajuta astfel la depistarea  precoce a formatiunilor tumorale mamare. Prin scanarea volumetrica si reconstructia tridimensionala a structurii sanului, aparatul ofera detalii imbunatatite ce cresc precizia diagnosticarii si monitorizarii cancerului la san.

 

„In urma achizitionarii acestui dispozitiv medical, Clinica Mirmed Aslan are posibilitatea sa  presteze un serviciu medical de inalta performanta care sa contribuie la  depistarea precoce a leziunilor mamare si respectiv la scaderea mortalitatii determinate de cancerul de san, avand in vedere ca depistarea acestuia  intr-o faza incipienta face ca procesul de vindecare sa fie  foarte  ridicat,  precum si alte servicii de imagistica medicala aplicate in patologia endocrina si utero-ovariana” a declarat Raluca Petris -  Manager Clinica Mirmed-Aslan.

Ecograful Acuson S2000 ABVS dezvoltat de Siemens este primul sistem multifunctional cu ultrasunete, de scanare volumetrica automata de dimensiuni largi, a tesutului mamar si reprezinta un adevarat salt tehnologic in piata echipamentelor medicale. Acesta reda automat imagini 3D  cu navigare in volum si afisarea planurilor tomografice. Astfel, spre deosebire de sistemele conventionale cu ultrasunete, ABVS permite o perspectiva completa 3D asupra tesutului mamar.

 

„Sistemului ABVS aduce o noua perspectiva in acuratetea diagnosticului non-invaziv in patologia mamara. Imagistica feminina imbunatateste in mod decisiv eficienta si calitatea examinarilor cu ultrasunete. Tehnologia acustica cu care este dotat ecograful Acuson S2000 ABVS furnizeaza un puternic sistem optimizat pentru obtinerea unor rezultate imagistice de exceptie si permite scanarea volumetrica automatizata, satisfacand astfel cele mai complexe cerinte in domeniul medicinei obstetrice si ginecologice” a declarat Dr. Adrian Comanici, colaborator al clinicii Mirmed-Aslan.

La examinarea cu noul ecograf dezvoltat de Siemens este necesara o minima compresie, ceea ce inseamna ca pacientele de orice varsta se vor simti mult mai confortabil. Principalul beneficiu este insa cantitatea zero de radiatii emise in timpul scanarii. Este o investigatie oricand si oricat repetitiva. Imaginile astfel achizitionate sunt memorate in statia de lucru si pot fi accesate de fiecare data pentru a urmari si a face comparatii intre scanari.

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite