Afla cum aparatele medicale performante iti pot salva viata!

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 05.03.2010   |   
0 comentarii

2010_03_05_Medical Healthcare TrinidadContrar aparentelor, un diagnostic de cancer e departe de a mai reprezenta o condamnare la moarte. Acest lucru este posibil chiar si in tari aflate in curs de dezvoltare, unde succesul unor spitale precum Southern Medical Clinic din Trinindad si Tobago sau Children’s Cancer Hospital din Cairo (Egipt) demonstreaza in fiecare zi aceasta reusita.

 

Pentru a-ti face o idee despre cum aparatura medicala de ultima generatie poate stopa evolutia celulelor cancerigene si, mai mult decat atat, iti salveaza viata, imagineaza-ti ca locuiesti in Caraibe. Sa zicem ca stai undeva prin Port of Spain (capitala statului Trinidad si Tobago), iar la un moment dat mergi sa-ti faci analizele. Medicii nu descopera nimic suspect. Te simti tot mai rau si repeti analizele. Nici de aceasta data, medicii nu iti depisteaza vreo boala. Cancerul este apoi depistat abia cand ajunge intr-o faza maligna, iar singurele tale sanse de tratament sunt fie in SUA, fie in Marea Britanie.

 

Un asemenea scenariu de cosmar a fost neutralizat din momentul in care a fost inaugurata clinica de oncologie din spitalul Southern Medical Clinic din Trinidad is Tobago. Ajutati de sistemele imagistice si de diagnosticare foarte avansate, precum Magnetom Espree de la Siemens, medicii din aceasta sectie iti pot spune extrem de repede daca ai cancer, in ce stadiu evolutiv se afla, precum si cel mai bun tratament la care poti avea acces.

 

Un alt avantaj consta in lipsa birocratiei si a filmelor medicale pentru analize. Da, ai citit bine! Asta pentru ca personalul medical din Southern Medical Clinic beneficiaza de una dintre cele mai bune solutii IT din lume, care permite transferul instantaneu de date medicale intre sectiile spitalului.

 

Avantaje? Diagnostice si tratamente disponibile in cel mai scurt timp, economii financiare substantiale si pacienti multumiti de serviciile medicale!

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite