poza1

ALLIANZ ARENA Dotari tehnice de ultima ora pentru cele mai tari finale de fotbal. Vezi VIDEO!

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 18.05.2012   |   
0 comentarii

Pentru o finala de fotbal memorabila e nevoie de un stadion european de prima clasa. Cum ar fi, de exemplu, Allianz Arena, stadionul munchenez care beneficiaza, in acest moment, de cea mai avansata tehnologie din lume pentru astfel de locatii.

Este vorba, in primul rand, despre solutii avansate de control al traficului rutier si de persoane, dispozitive de ticketing inteligente, precum si sisteme de siguranta capabile sa functioneze discret si totodata eficient, pe o constructie care gazduieste, weekend de weekend, pana la circa 70.000 de suporteri.

De indata ce ai intrat in perimetrul Allianz Arena esti ghidat de echipamente inteligente pana la locul tau de parcare. Apoi, in incinta stadionului, esti indrumat automat fix catre scaunele rezervate de tine si prietenii tai. In caz de urgenta, intregul sistem de management al traficului de vizitatori isi schimba instantaneu coordonatele, astfel incat sa poti ajunge intr-o zona sigura, in cel mai scurt timp.

Cum marea finala de maine va fi sustinuta energic de catre suporteri, stadionul Allianz Arena este sustinut energetic de Siemens cu doua statii de transformare cu capacitatea totala de 24 de megawati, astfel incat noaptea sa poti vedea o finala de fotbal adevarata, mai clar decat pe timpul zilei.

Click aici sa vezi VIDEO!

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite