Artis Zee

Artis Zee, necesar in chirurgia cardiovasculara

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 15.11.2012   |   
0 comentarii

Se spune despre cardiochirurgie ca este regina tuturor ramurilor chirurgicale. Pentru a performa in acest domeniu iti trebuie un munte de experienta in sala de operatie. Ai nevoie de extrem de multe cunostinte, o minte lucida, nervi tari si maini ferme. In acelasi timp trebuie sa stii in permanenta ce, unde si cum operezi.

 

Pentru profesorul Stefan Sack, seful sectiilor de Cardiologie, Pulmonologie si Clinica de medicina interna intensiva de la spitalul Schwabing din Munchen (Germania), sistemul cu raze X Artis Zee este cel mai de incredere partener din sala de operatie.

 

Totul se datoreaza capacitatii avansate de redare a imaginilor medicale de inalta calitate, flexibilitatea tehnologica, posibilitatea de configurare individualizata a intregului sistem, precum si posibilitatii extinse de redare a noi si noi disfunctii la nivel cardiac.

 

Datorita acestui dispozitiv de ultima generatie, medicii de la spitalul Schwabing pot face operatii complexe, dar minim invasive, precum reconstructia valvei mitrale si inlocuirea valvei aortice. In plus, Artis Zee reconstruieste vasele de sange in imagini 3D, confera date clare pentru diagnostice complicate si interventii chirurgicale si lucreaza extrem de repede, astfel incat sa analizeze un numar mare de pacienti pe zi.

 

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite