Balancity, orasul viitorului la Shanghai Expo 2010

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 05.05.2010   |   
1 comentarii

2010_05_05_Million electric carsOficialii Guvernului german planuiesc sa puna in trafic peste un milion de autovehicule electrice, pana in anul 2020. Cancelarul Angela Merkel s-a intalnit deja cu reprezentantii principalilor fabricanti de automobile din Germania, discutiile fiind concentrate asupra initierii Planului National de Dezvoltare pentru Mobilitate Electrica. Conform acestui plan, directia de dezvoltare pentru industria energetica si de transport necesita o adaptare catre utilaje si solutii eco-friendly si totodata durabile, pentru ca amprenta de dioxid de carbon a Germaniei sa fie cat mai mica.

 

 

Construit sub tema Balancity, standul Germaniei la Shanghai Expo 2010 se intinde pe o suprafata de 6.000 de metri patrati, una dintre cele mai mari alocate in cadrul acestei grandioase expozitii. Cum se traduce Balancity? Inseamna echilibru urban, solutii de varf pentru urbanizare si sisteme ultra-performante pentru institutiile sanitare.

 

 

Circuitul prin standul Balancity se face din portul amenajat la intrarea in acest oras al ideilor. Apoi vizitatorii sunt indrumati catre o gradina, un parc, biroul de urbanizare, piata centrala din Balancity si Energy Source, centrala atat de vitala oricarui oras!

 

 

Spitalul viitorului este o adevarat opera de arta in Balancity. Bazat pe conceptul Siemens S.M.A.R.T., adica Simple, Maintenance-friendly, Affordable, Reliable, Timely – spitalul dispune de sisteme avansate pentru tomografie computerizata, precum si solutii care interconecteaza toate datele preluate de la pacienti, pentru a fi procesate in vederea stabilirii rapide a diagnosticelor si tratamentelor aferente. Mai mult, Siemens colaboreaza deja cu universitatea Tongji din Shanghai pentru a dezvolta un spital al viitorului perfect functional si gata pentru primirea pacientilor.

Comentarii

Tweets that mention Balancity, orasul viitorului la Shanghai Expo 2010 « HitechPedia -- Topsy.com

[...] This post was mentioned on Twitter by Andrei Rizescu. Andrei Rizescu said: Balancity, orasul viitorului la Shanghai Expo 2010 – http://www.hitechpedia.ro/balancity-orasul-viitorului-la-shanghai-expo-2010/1368.html [...]

5.05.2010

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite