Markthal 1

Blocul viitorului a fost inaugurat la Rotterdam

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 09.10.2014   |   
0 comentarii

Traiul la bloc n-a fost vreodata mai placut, stiind ca stai intr-o cladire moderna, cu toate facilitatile necesare la dispozitie, fara ca macar sa treci strada: o piata proprie la parter, un mall in toata regula si o parcare cu 1.200 de locuri in subsol. Se intampla in centrul Rotterdamului, iar blocul cu pricina, Markthal, a fost creat de biroul de arhitectura olandez MVRDV.

Markthal 2

Practic, blocul despre care vorbim a fost conturat peste piata deja existenta acolo, arhitectii amenajand toate facilitatile fara sa iasa nici macar un metro in afara perimetrului cladirii propriu-zise.

Markthal 3

Constructia confera acces public la diverse magazine, tarabe cu produse din toata lumea si restaurante, gazduind in acelasi timp 228 de apartamente cu balcoanele orientate spre exterior.

Markthal 4

Pentru ca vizitatorii complexului residential sa se bucure de toate facilitatile disponibile in cele mai bune conditii, arhitectii au inchis spatiile libere cu doi pereti din sticla, iar pe plafonul pietei au creat imagini cu produsele comercializate pe tarabele din interior, printate pe profiluri de aluminiu perforat.

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite