Boxman Studio – containerul cu panouri fotovoltaice si beach party la pachet!

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 26.07.2010   |   
0 comentarii

2010_07_26 Container Party_1E vara, profiti de aproape orice ocazie pentru a pleca la mare sau la munte in weekend si incerci sa te bucuri cat de mult timp poti de soare. Nimic nou pana aici! In schimb, ce-ai zice sa-ti iei prietenii si sa petreceti impreuna in cel mai mare party pe care l-ai putea organiza pe plaja? Nu ai nevoie nici de Mika si nici de Fatboy Slim la Navodari pentru cea mai tare petrecere a verii. Iti trebuie doar un beach bar pe care sa il cari cu tine fix in locul pe care consideri ca merita organizata petrecerea.

 

Fiindca tot vorbim de organizare, un asemenea party necesita ore bune pentru pregatiri si aranjamente pana in cele mai mici detalii. Nu si in cazul in care faci rost de un Boxman Studio, bar-ul modular pe care il poti monta in mai putin de 20 de minute!

 

Conceput astfel incat sa poata fi ”impachetat” sub forma unui container destinat transportului de marfuri, Boxman Studio include toate facilitatile unui lounge in toata regula: un bar multifunctional, canapele, precum si utilitatile de care ai nevoie pentru un party cu 30 de invitati. Partea interioara a peretilor acestui container sunt facuti din profile de bambus si, pusi cap la cap, pot forma cea mai potrivita podea pentru barul tau de litoral.

 

Una peste alta, un Boxman Studio desfacut iti asigura o suprafata de 46 de metri patrati de distractie pana la epuizarea tuturor bauturilor sau a invitatilor, dupa caz. Inca un detaliu: plafonul containerului pentru party este prevazut cu panouri fotovoltaice care capteaza energia solara si o convertesc in electricitate pentru frigider, aparatul de facut gheata si, bineinteles, echipamentele electronice din dotare. Inteligent, ecologic, util. Tot ce ai nevoie pentru cel mai tare party organizat de tine, la mare!

 

2010_07_26 Container Party_2

 

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite