poza1

C-1: Senzatii electrizante si stabilitate prin giroscop

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 23.05.2012   |   
0 comentarii

Motocicleta? Masina? Mai bine ambele, intr-un singur vehicul care sa te scape de ambuteiaje in trafic, consum mare de combustibil si nervi la volan. C-1 este un prototip american care promite performante decente, intr-o caroserie usoara si cu ghidon, animate de un motor electric.

Vehiculul care va putea fi comandat din 2014 la un pret cuprins intre 12.000 si 16.000 de euro pur si simplu ofera posesorului bucuria pilotajului unei motociclete, fara a renunta la confortul unei masini. C-1 sta pe cele doua roti cu ajutorul mai multor giroscoape si atinge o viteza maxima de 193 km/h.

Fie ca iti place sa conduci pe vreme senina sau in zilele ploioase, C-1 are toate sansele sa devina un veritabil gadget de garaj. Accesul se face prin cele doua portiere amplasate lateral si este disponibil pentru doi pasageri.

Designerii insista asupra unei autonomii de invidiat pentru bateriile Li-Ion din dotare: 354 de kilometri. Oricum trebuie sa faci exercitii de rabdare cu un astfel de electromobil, intrucat timpul de incarcare variaza de la patru la sase ore. Vom reveni la el dupa ce va ajunge pe strada.

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite