Caldura mare, monser!

Autor: Hitechpedia Guru   |   
Data: 14.06.2010   |   
0 comentarii

laptop charger…si soare pe masura! Pe site-ul oficial INMH arata ca in Bucuresti sunt 26 de grade Celsius. Totusi, acum, in miezul zilei, mercurul termometrelor cu siguranta a urcat si mai mult, gheata din frigider aproape ca s-a topit, apa din watercooler a secat, iar pe asa vreme ma tot incearca un gand de mare si plaja sub acelasi soare ucigator de iunie.

 

Dar noroc ca exista si baieti destepti cu idei vesele in tara noastra. Cum ar fi cei de la www.carpatenergy.ro, un magazin online care iti propune tot felul de accesorii care transforma energia solara in curent electric pentru laptop, telefon mobil, iPod, iPad sau ce alte device-uri inteligente mai plimbi cu tine prin masina sau la birou.

 

Din gama de produse expuse online, am remarcat geanta de laptop cu incarcator solar. Cica da bine pe munte sau la plaja. Pretul e un pic cam prea piperat pentru o geanta – 190 de euro. Dar macar stii ca dai o singura data banii pe ea si te bucuri de facilitatile oferite, cat e vara de lunga, plus vara urmatoare. Cu putin noroc, chiar si sezonul estival din 2012! Cele 2 panouri policristaline de 13.2W iti incarca laptopul si telefonul mobil intr-un timp chiar foarte scurt. O investitie care merita atentia ta!

 

Ne-a placut si incarcatorul solar pentru acumulatori auto. La cei 46 de euro cat costa acest dispozitiv, nu-ti ramane decat sa-l conectezi prin priza de bricheta si deja poti trece cu vederea iminenta vreunei pene de curent. Nu stim inca daca acest incarcator preia ceva energie si de la caldura sufocanta din masina parcata la soare, cand ai uitat sa pui parasolarul pe parbriz. Dar te asteptam sa ne povestesti tu, daca experimentezi asta in masina ta.

 

Al treilea dispozitiv util pe timp de canicula se cheama Solar Monkey. Se deschide frumos la cei 60 de euro – pret de achizitie, se aseaza pe plaja sau pe iarba dintr-o poienita insorita, de munte si dupa ce s-a incarcat cu energie solara, alimenteaza orice ai tu portabil, inteligent si electronic la indemana. Totusi, daca il pui pe plaja, pazeste-l cu simt de raspundere. La cum straluceste, s-ar putea sa ramai fara el in weekend.

 

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite