Caravana Solar Cinema. Weekend eco la Timisoara!

Autor: Hitechpedia Guru   |   
Data: 21.01.2010   |   
0 comentarii

2010_01_21_Caravana_Solar_CinemaFii sincer: cand s-a intamplat ultima data sa faci ceva pentru prima oara in viata ta? Daca si la tine aceasta premiera s-a petrecut cu mai mult de o luna in urma, iti recomandam sa mergi la Caravana Solar Cinema. Se intampla sambata, 23 ianuarie 2010, in Piata Unirii din Timisoara si va fi cel mai eco-friendly eveniment romanesc din acest weekend!

 

Organizat de Eco Club Timisoara, CosyMo’s Solar Cinema si Asociatia Aristoteles Workshop, evenimentul iti propune sa te familiarizeze cu cateva activitati eco pe care nici cu gandul n-ai visat ca le vei pune prea curand in practica.

 

 

De exemplu… stii sa joci ECO Darts? Stii sa-ti decorezi singur-singurel o sacosa ecologica? Ai mancat vreodata produse 100% bio, o zi intreaga? Si, mai ales, te-ai dat vreodata iarna cu bicicleta prin Timisoara?

 

Suna inedit. Dar si realist, pentru ca la Caravana Solar Cinema vei putea face toate aceste activitati. La ele mai poti adauga posibilitatea de a cumpara obiecte handmade de la Cloud Factory. Nici noi n-am auzit de brandul asta, dar ai putea sa ne spui tu mai multe, dupa excursia ta la Timisoara.

 

Acum e acum! La Caravana Solar Cinema poti vedea pentru prima data in viata ta scurtmetraje eco chiar intr-un cinematograf mobil, insotit de o dubita ticsita cu panouri solare (mai e nevoie si de niste energie ecologica pentru a rula proiectiile in cele mai bune conditii). Inca un lucru: CosyMo’s Solar Cinema este singurul cinematograf mobil alimentat cu energie solara, din toata Europa. Mai multe detalii gasesti pe http://ecotimisoara.ro. Grabeste-te!

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite