wedding dress

Casa de piatra, nunta eco-friendly, rochie biodegradabila!

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 18.05.2010   |   
0 comentarii

Momentul casatoriei este nepretuit pentru aproape fiecare tanara femeie din lume. Chiar daca pare un stress in plus, goana dupa rochia de mireasa reprezinta un eveniment de sine statator. Multor femei le plac rochiile foarte evazate. Altora le plac rochiile mulate pe corp. Cu sau fara umeri. Albe sau ivory. De firma sau facute la comanda. Biodegradabile?

 

De cateva zile exista si rochii de mireasa biodegradabile. Modelul a fost realizat de cativa studenti de la Sheffield Hallam University din South Yorkshire (Marea Britanie). Ca material, tinerii designeri vestimentari au utilizat polivinil alcool, un compus sintetic solubil in apa. Studentii care au creat acest model de rochie au avut in vedere ritualul nuptial si caracterul lui unic. Provocator? Avangardist? Volumul comenzilor pentru inedita rochie de mireasa va fi cu adevarat reprezentativ din acest punct de vedere!

 

Inca un lucru interesant: polivinil alcoolul este folosit deja pentru sacii menajeri si detergentii casnici. Substanta se dizolva in apa fara a afecta in vreun fel mediul inconjurator. Rochia va fi prezentata public intr-un eveniment special organizat de Sheffield Hallam University. O recomandare pentru cititoarele Hitechpedia.ro: daca v-ati hotarat pentru acest accesoriu vestimentar inedit, purtati-l doar pe vreme frumoasa! Cativa stropi de ploaie si rochia va curge de pe voi ca si cand n-ar fi fost.

 

Ti-a placut articolul? Intra pe pagina de Facebook a blogului nostru!

 

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite