Cat de verde crezi ca este Bucurestiul?

Autor: Hitechpedia Guru   |   
Data: 16.02.2010   |   
0 comentarii

cat de verdeTe trezesti de dimineata. Dai drumul tare la apa pentru dusul tau matinal. Te imbraci, servesti micul dejun in graba, iar apoi pleci spre serviciu. Te urci in masina sau astepti in statia de autobuz. Ajungi in trafic. Stai cu masina intre doua intersectii, cu repetir, pana la sediul firmei la care lucrezi sau imparti un metru patrat din autobuz cu alte zece persoane la fel de grabite ca si tine. Cobori din autobuz si urci in metrou. Alta statie. Alta aglomeratie. Ajungi la birou. In 15 minute incepe sedinta. Verifici mailul, printezi documentele de care ai nevoie, iar apoi intri in sedinta. Intre timp, desktop-ul tau se afla inca in functiune. Opreste-te!

 

Uita-te in jurul tau! Programul tau strict de luni pana vineri te-a acaparat fara sa-ti dai seama. Apa pe care ai lasat-o sa curga in nestire, emisiile de dioxid de carbon din trafic, stresul celorlalti calatori cu care te-ai inghesuit in drum spre serviciu au contribuit, mai mult sau mai putin, la starea ta de agitatie.

 

Stai in Bucuresti pentru ca acest oras ti-a oferit un job cat de cat OK, ti-a oferit poate cele mai frumoase momente din viata ta si ti-a permis sa-l descoperi, pas cu pas. Dar ai habar cat de verde este Bucurestiul? Cat de curat este aerul pe care il respiri, in fiecare zi? Hitechpedia te invita sa completezi primul Quizz despre Bucuresti, pe http://www.tfaforms.com/138785 si sa descoperi cu adevarat orasul in care traiesti.

 

Nu-ti promitem nici premii si nici ca viata ta se va schimba radical dupa cateva click-uri. Dar te vom ajuta sa devii mai responsabil fata de acest oras. Si, in timp, vom face astfel incat sa te simti la fel de plin de viata ca in prima zi cand ai venit aici, in Bucuresti.

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite