Cate 4.000 de pasageri pe zi, prin terminalele CapacityPlus din Africa de Sud

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 17.06.2010   |   
0 comentarii

Siemens installiert temporäre Flughafenterminals für die FußballCu o suita de 64 de meciuri importante jucate pe 10 stadioane, plus aproape 3,5 milioane de turisti veniti sa-si sustina echipele preferate la 2010 FIFA World Cup, nu e de mirare ca, pana pe 11 iulie, toate drumurile duc in Africa de Sud. In traducere libera, un asemenea flux de turisti inseamna trafic si mai aglomerat, plus necesitatea implementarii unor solutii de gestionare a acestui volum de suporteri.

 

Ca sa-ti faci o idee despre ce inseamna 3,5 milioane de turisti intr-o singura luna, imagineaza-ti cum ar arata un du-te – vino de acest gen pe Aeroportul International Henri Coanda. Sau cum ar fi ca toti acesti turisti sa calatoreasca de la Otopeni catre centrul Bucurestiului, stadionul Ghencea, Stefan cel Mare si Giulesti, pe parcursul a 30 de zile. Daca nici tu nu poti vizualiza la nivel imaginar un asemenea val de suporteri, atunci intelegi de ce au fost necesare implementarea catorva sisteme inteligente de fluidizare a traficului aeroportuar din Africa de Sud.

 

Astfel, Siemens Mobility a amenajat doua terminale temporare CapacityPlus pe aeroporturile din Port Elizabeth si Bloemfontein, pe toata durata Campionatului Mondial de Fotbal. Fiecare dintre aceste doua terminale ocupa o suprafata de 1.800 de metri patrati si are o capacitate de pana la 4.000 de pasageri pe zi.

 

Perfect operabile la costuri minime si respectand standardele International Air Transport Association (IATA), terminalele CapacityPlus din Africa de Sud includ spatii separate pentru plecari si sosiri, spatii destinate transportului de bagaje, sisteme electronice complete de monitorizare a traficului de bagaje, precum si filtre de verificare a persoanelor care tranziteaza aceste obiective.

 

Toate aceste facilitati sunt completate de servicii sanitare, sali de asteptare, generatoare de electricitate, module dedicate fortelor de ordine locale, plus spatii de shopping si restaurante. Pentru o si mai buna adaptare pentru evenimente de asemenea proportii, terminalele CapacityPlus din Africa de Sud au fost optimizate pentru a integra si orarul de zbor al companiilor aeriene low-cost care opereaza curse regulate catre Port Elizabeth si Bloemfontein, in aceasta perioada.

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite