Cea mai scumpa bicicleta din lume este asamblata de tehnicieni din Formula 1

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 18.02.2010   |   
2 comentarii

2010_02_18_Factur001_1Poti sa-ti imaginezi ca pretul unei biciclete poate porni de la 22.000 de lire sterline? Exemplarul pe doua roti exista, este fabricat in Marea Britanie si reprezinta prima bicicleta din lume construita 100% de catre ingineri din Formula 1.

 

In schimbul acestei sume impresionante care este doar pretul de pornire pentru Factor 001, fericitul client primeste o bicicleta foarte usoara, conceputa exclusiv dupa dimensiunile lui si realizata din fibra de carbon. De indata ce a facut comanda, viitorul proprietar are optiunea de a stabili designul bicicletei, precum si a-si grava numele pe ghidon.

 

Deoarece bicicleta nu se incadreaza in standardele de competitie internationale, designerii si inginerii de la BERU F1Systems au avut mana libera in a-si exersa capacitatile inovative asupra acestui vehicul ecologic. Din acest motiv, bicicleta poate accelera imediat in conditii foarte bune de stabilitate, iar senzorii, bateriile si perifericele din dotare afiseaza in timp real, pe un ecran LCD, date de ergonomie, motricitate, forte fizice si impactul asupra mediului inconjurator.

 

Acum momentul de gratie! Cu tot cu discuri de frana ceramice, schimbator Shimano Di2 si intregul arsenal de senzori si electronice de pe ea, bicicleta ajunge la pretul total de 27.000 de lire sterline. In plus, va fi construita exclusiv la comanda, doar proiectarea ei de catre ingineri durand aproximativ o saptamana. Colectionarii stiu de ce!

 

2010_02_18_Factur001_2

Comentarii

mitrofan

Intradevar speciala, dar scumpa in draci ,exagerat baieti

13.06.2012

olariu silviu

dute ma cine plm da atata pe o bicicleta da ce face zboara merge singura iiii cer si astia ca fraerii ………..

16.10.2010

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite