vayo

Cel mai ieftin laptop verde din Romania costa 1.900 de lei

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 05.02.2010   |   
0 comentarii

Tehnologia de ultima generatie incorporata intr-un laptop consuma foarte multe resurse. Totusi, Sony a rezolvat aceasta problema, lansand pe piata o solutie portabila stabila si performanta pentru rutina ta zilnica de completat tabele, trimis e-mails, creat prezentari si sesiuni cu minute de prelungire de navigare pe Internet. Dar, spre deosebire de modelele concurente, este un laptop verde.

 

Mic, discret, accesibil si eco-friendly, noua generatie Sony Vaio Serie W vine la pachet cu un LED de 10.1 inch in locul banalului LCD, procesor Intel Atom N450, 1GB DDR2 SDRAM, hard de 250GB, camera video incorporata de 0.3 megapixeli, precum si un sistem de operare Windows 7 Starter. Pentru asa specificatii tehnice, bateria Li-Ion inclusa te rasplateste cu o autonomie de 7 ore.

 

Ce e verde la Sony Vaio W? Aproape totul! Carcasa este realizata din plastic reciclat de pe CD-uri, iar cutia in care vine e facuta din sticle vechi de apa – si ele reciclate.  Chiar si cartea tehnica este complet digitala, pentru a diminua consumul de hartie si, implicit, pentru a salva cateva paduri. Pentru doritori, Sony Vaio W poate fi cumparat cu 1.900 de lei, de pe magazinele online. Noi am gasit un exemplar pe www.evomag.ro. Daca tu gasesti mai ieftin in alta parte, da-ne si noua de veste!

 

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite