touchscreen

Cel mai nou ecran tactil de la Siemens poate fi operat cu pana la cinci degete simultan

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 12.08.2013   |   
0 comentarii

In curand iti va fi mult mai simplu sa lucrezi intr-o fabrica, indiferent de ceea ce faci acolo. Siemens a lansat un ecran tactil cu diagonala de 19 inci special conceput pentru operatiunile in mediul industrial. Siemens Simatic IFP1900 MT recunoaste pana la cinci degete simultan si utilizeaza o tehnologie de atingere proiectata capacitiva, ceea ce inseamna ca o poti folosi fara sa mai apesi degetul pe ecran, poti efectua comenzi prin miscari intuitive si poti mari sau micsora imaginile, cu un simplu gest.

Tableta robusta fabricata de Siemens poate fi atasata de utilaje industriale grele sau echipamente de procesare, fara sa fie stricata de socuri, vibratii puternice sau pene de curent. Prin ecranul tactil, utilizatorii industrial pot accesa computerele de control de la o distanta de pana la 30 de metri.

In materie de fiabilitate, noua tableta industriala inregistreaza performante de varf: functioneaza impecabil la temperaturi cuprinse intre 5 si 50 de grade Celsius, iar continutul afisat pe ecran poate fi vazut pana in cele mai mici detalii din unghiuri de pana la 170 de grade si in orice conditii de lumina. O poti accesa chiar si cu manusi subtiri.

Specialistii de la Siemens au setat tableta astfel incat sa nu reactioneze la comenzile neintentionate, cum ar fi in cazul in care un lucrator ar atinge-o cu podul palmei. Aschiile metalice sau picaturile de apa care cad pe ecran, de asemenea, nu genereaza comenzi accidentale. Secretul consta in software-ul dispozitivului, care analizeaza in timp real cati senzori sunt activati de o atingere, permitand activarea doar cand ‘codul’ amprentei este asemanator cu cel al unui deget.

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite