quicksilver

Cel mai verde ceas din lume: Quicksilver The Ray

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 25.01.2010   |   
2 comentarii

In timp ce marii producatori de ceasuri de pe mapamond se intrec in complicatii orologice, materiale pretioase si executia impecabila a unor mecanisme cu sute de piese minuscule, Quicksilver a lansat anul trecut primul ceas 100% eco-friendly aparut vreodata.

 

Atipic pentru producatorul american de echipamente pentru sporturi nautice si expeditii de iarna, The Ray include cateva elemente de maxima noutate pentru un ceas de mana fabricat 100% manual. Disponibil in editie limitata de numai 1.000 de exemplare, acest ceas are bratara facuta din otel inoxidabil si bucati neprelucrate de lemn de abanos, iar pentru cadranul rectangular cu afisaj analogic doar in jumatatea superioara a fost folosit aluminiu 100% reciclabil.

 

Pentru o cat mai buna functionare, The Ray include un mecanism automat cu o garantie de cinci ani. Cum a reusit Quicksilver sa contribuie la protectia mediului inconjurator cu acest ceas? Lipsa uleiurilor si a altor componente ce tin de fabricarea unui astfel de ceas a adus o reducere de 80% a emisiilor de dioxid de carbon rezultate din operatiunile de asamblare. Printr-un sistem de ambalare optimizat pentru acest ceas, cutia sigilata a Quicksilver The Ray include cu 30% mai putine materiale decat una obisnuita. Nu in ultimul rand, ceasul este reciclabil in proportie de 86%.

 

Comentarii

Tweets that mention Cel mai verde ceas din lume: Quicksilver The Ray « HitechPedia -- Topsy.com

[...] This post was mentioned on Twitter by movalinda, Andrei Rizescu, Andrei Rizescu, HitechPedia, HitechPedia and others. HitechPedia said: in Suedia, aerul conditionat din spitalul Sundsvall functioneaza pe baza de zapada http://bit.ly/5jdssG [...]

26.01.2010

uberVU - social comments

Social comments and analytics for this post…

This post was mentioned on Twitter by andrizes: DESCOPERA CEL MAI ECO-FRIENDLY CEAS DIN LUME:
http://www.hitechpedia.ro/cel-mai-verde-ceas-din-lume-quicksilver-the-ray/785.html

25.01.2010

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite