Synco living erfasst Verbrauchsdaten für Energie und Wasser - HCa sa platesti mai putin la facturile pentru energie, economiseste-ti niste bani si schimba-ti rapid centrala din apartament. Daca esti in pana de idei afla ca acum, in zilele noastre, o centrala desteapta iti monitorizeaza non-stop consumul de apa si energie, incalzeste apa doar la standardul tau preferat pentru apa calda si da aerul conditionat mai tare sau mai discret, in functie de temperatura de care ai nevoie in casa.

 

Ca si denumiri, uita-te dupa QAX903 si QAX913. Dupa denumire nici eu n-am inteles mare lucru, insa ambele sunt produse de Siemens, asa ca ai calitate germana, livrata standard. Principalul lor avantaj e ca tu si familia ta va puteti bucura de o temperatura ideala si constanta in casa, cu minim consum de energie. Suna bine? Ca sa intelegi si mai bine, monitorizarea despre care vorbim se realizeaza prin unde radio, in cazul in care fiecare dispozitiv electronic / electrocasnic este alimentat de baterii. 

Altfel spus, fara cabluri inutile si fara grija kilowatilor consumati de sculele destepte pe care le ai in casa. Ar mai fi ceva! Daca esti totusi curios sa tii evidenta consumului zi dupa zi si ora dupa ora, poti accesa toate aceste date wireless, printr-o retea online securizata.

 

Pentru doritorii foarte ocupati, cea mai buna ”consola” de comanda a centralei de acasa ramane telefonul mobil. Uite si un pont de la utilizatorii avansati ai acestor centrale, carora le place sa se rasfete la inceput de weekend: chiar daca esti pe drum spre locuinta ta, iti poti selecta de la distanta ce temperatura doresti acasa, precum si cat de calda sa fie apa din jacuzzi. Toate, cu un singur buton de smartphone.

Comentarii

marina

interesant articol, o informatie utila, produsul este la noi in tara si care este aproximativ diferenta de pret intre o astfel de centrala “desteapta” si una normala?

30.03.2012

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite