Citeste online cel mai nou numar al revistei Hi!tech in limba romana!

Autor: Hitechpedia Guru   |   
Data: 30.03.2010   |   
0 comentarii

Hitech 5Esti curios sa afli cum protectia climei poate fi un adevarat motor economic? Cum poti implementa sistemele de regenerare a energiei in utilitatile pe care le accesezi zi de zi? Stii ce anume iti coreleaza in aeroport tot drumul de la check-in pana la fotoliul tau din avion?

 

Toate aceste informatii le poti gasi in cel de-a cincea editie a revistei online Hi!tech disponibila in limba romana pe http://www.siemens.at/ebook/hitech0309_ro/ . Conceputa sub forma unui e-book accesibil oriunde ai o conexiune la Internet, Hi!tech iti ofera noutati si din domeniul medical sau chiar solutii inteligente pentru transportul de persoane si de marfuri. Personal mi-a placut materialul despre inovatia prin arta si mica lectie de istorie despre punerea in functiune a primei locomotive electrice din lume.

 

“Am hotarat sa demaram acest proiect din dorinta de a oferi posibilitatea publicului larg de a se informa asupra provocarilor secolului 21 si a solutiilor pe care deja le-am implementat la nivel mondial. Siemens isi concentreaza business-ul in trei sectoare de activitate: energie, industrie si sanatate. Toate acestea fac parte din viata noastra de zi cu zi si ne mandrim ca suntem un jucator puternic in aceasta lupta. In viitor, continutul revistei va fi adaptat si cu stiri si studii de caz locale”, a declarat Dan Santimbreanu – PR Manager Siemens SRL si coordonator al proiectului “hi!tech” in limba romana.

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite