Cityville a murit. Traiasca Plantville!

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 19.07.2011   |   
0 comentarii

Plantville_1Pentru fermierii de ocazie si gradinarii dintre doua pauze de cafea, Farmville a fost jocul potrivit, la momentul potrivit. Creatorii jocului, Zynga, au stiut exact ce au nevoie armatele de secretare, functionari si corporatisti: un joc simplu si incitant. Simplu de accesat, simplu de ascuns pe bara ecranului. A urmat Cityville, jocul care transforma fiecare feisbuchist intr-un primar de ocazie: ridici cladiri, percepi taxe si chirii, organizezi evenimente, primesti bonusuri de la prieteni si escaladezi nivele.

 

Ce mi-a placut in Cityville a fost fix acelasi lucru care m-a si indepartat, treptat, de jocul virtual-urban al celor de la Zynga: usurinta cu care poti obtine profit de pe urma fabricilor si uzinelor construite. Probabil la fel de pasionati de Cityville, insa restrictionati de colegii de la IT, niste baieti destepti de la Siemens Industry au pus-o de un joc, al lor, insa care promite o cota de popularitate cel putin la fel de mare ca si titlurile online de mai devreme: Plantville.

 

 

Ce faci

 

Una peste alta, Plantville te pune in pielea unui mic manager de industrie usoara care trebuie sa-si gestioneze propria afacere. Business care, din ratiuni evidente, vine la pachet cu trei oferte ispititoare: o fabrica de imbuteliere, o fabrica de vitamine si alte produse medicale si una de asamblat trenuri. Obiectivul jocului este sa evoluezi intr-atat de tare, incat sa poti imbunatati conditiile de siguranta ale procesului de fabricatie, calitatea produselor si promptitudinea livrarilor suficient de bine astfel incat toate operatiunile pe care le ai de indeplinit sa nu dureze mai mult decat pauza de cafea de la serviciu.

 

 

Ce inveti

 

Aici e aici! Daca pana acum nu te-ai obisnuit sa stingi lumina si sa strangi dupa tine inainte sa iesi din birou, inveti din Plantville. Asta pentru ca totul costa. Si costa fix din banii tai. Aia virtuali, evident!

 

Fabrikanlage in Online-Spiel optimal managen / Online Game for O

 

Incet-incet te deprinzi cu eficienta la locul de munca si nivelul de satisfactie al angajatilor, lucruri determinante in evolutia profitabila a noii tale aventuri de micro-industrias online. In plus ai la dispozitie o plaja generoasa de produse si solutii Siemens: servo-motoare, solutii de automatizare si alte sisteme care dau numai bine pe banda de asamblare a fabricii pe care o conduci.

 

 

De ce sa joci

 

Pentru ca merita sa stii de ceea ce poti fi capabil si, cu ocazia asta, le poti arata si prietenilor maretele tale realizari, pe Facebook, Twitter si Linkedin. Pentru ca poti colabora cu toti cei peste 16.000 de jucatori deja inregistrati. Pentru ca il ai la dispozitia ta pe Pete, consilierul de serviciu. Pentru ca te obisnuiesti cu eficienta, productivitatea si sustenabilitatea la locul de munca. Pentru ca daca seful tau nu ti-a dat inca sarcina de serviciu sa joci Plantville, cu siguranta o va face. Pentru ca vei vrea sa fii mereu primul. Si entru ca poti juca de la serviciu, fara sa te streseze neaparat cineva.

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite