Coca-Cola, ‘energizant’ pentru telefonul tau mobil!

Autor: Hitechpedia Guru   |   
Data: 11.01.2010   |   
3 comentarii

2010_01_11_Energie_Coca-Cola_energizant_pentru_telefonul_tau_mobil_1Ce poti face cu o sticla de Coca-Cola, in loc sa o bei? Stergi petele de grasime de pe haine, cureti parbrizul inghetat de la masina, cureti monezi, folosesti pe post de balsam after-shave (personal n-am incercat si nici nu recomand), faci suprafetele cromate sa straluceasca si faci misto de copiii din fata blocului, dandu-le si o bomboana Mentos (totusi speram sa ai ceva mai bun de facut decat asta!).

 

Mai nou, iti poti incarca telefonul mobil Nokia cu o doza de Coca-Cola. Inventia apartine designerului chinez Daizi Sheng care a creat un fel de baterie biodegradabila. Principiul de functionare este urmatorul: bateria bio genereaza electricitate din carbohidrati si foloseste enzimele pe post de catalizator. Pe masura ce se descarca, miraculoasa baterie bio genereaza apa si oxigen. Simplu, nu?

 

2010_01_11_Energie_Coca-Cola_energizant_pentru_telefonul_tau_mobil_2

 

In prezent, inventatorul chinez se ocupa cu depese si insistente fierbinti pe langa directorii de la Nokia, sa-i cumpere inventia care, spune el, rezista de vreo trei-patru ori mai mult decat bateriile pe litiu, cu o singura incarcatura. Daca bosii de la Nokia ii accepta inventia, te tinem la curent. Pana atunci, spune-ne si noua cat te tine bateria telefonului tau. Daca ar aparea pe piata, ti-ai lua telefon cu baterie pe baza de Coca-Cola?

Comentarii

anonim

in orice moment as da si 400 de euro pe un astfel de telefon fara sa stau pe ganduri

19.05.2011

Lo

vreau un telefon de ala :X:X:X:X
vreau vreau vreau
mai tine’ne la curent cu nokia asta pls
:D

2.01.2011

Apopescu

As atasa direct cutia de cola la telefon :) ))))))

11.01.2010

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite