Competitie stransa in a cincea zi de Siemens Race

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 15.05.2012   |   
0 comentarii

Siemens Race13 orase din Romania, 10 bloggeri impartiti in 5 echipe, 7 zile de concurs, 1.500 de kilometri prin tara si o multime de quizuri si probe inedite. Iata, in cateva cuvinte, ce inseamna provocarea Siemens Race din acest an.

 

 

Noua editie Siemens Race isi propune sa readuca in atentia publicului existenta solutiilor compatibile cu mediul inconjurator din marile orase din Romania, implicand cetatenii obisnuiti si autoritatile publice in procesul de constientizare a necesitatii adoptarii acestora din timp pentru un viitor sustenabil.

 

 

Pornite la drum inca de joi, cele cinci echipe – Alex Mazilu & Razvan Baciu, Alex Negrea & Adrian Ciubotaru, Andrei Crivat & Marius Sescu, Cristina Bazavan & Cristina Chipurici, Dan Dragomir & Razvan Pascu au de rezolvat o serie de probe surpriza. Practic, bloggerii parcurg traseul offline cu ajutorul fanilor online, care vin cu solutiile necesare rezolvarii probelor din cadrul intrecerii.

 

 

webIMG_2964

 

 

Aflati deja in a cincea zi de competitie, cei zece participanti Siemens Race au fost pusi sa gaseasca locomotivele de jucarie ascunse intr-o locomotiva Sageata Albastra de la Depoul Grivita din Bucuresti, au vizitat Centrala Electrica de Termoficare din Govora, s-au dat cu karturile pe pista Selena Motorsport din Bacau si au vazut sala de operatie hibrid utilata de Siemens, la Institutul de Boli Cardiovasculare de la Spitalul Parhon din Iasi si au invatat sa gateasca bio, la Vaslui.

 

 

web_cooking

 

 

Maine, echipele Siemens Race vor ajunge la uzina Arcelor Mittal de la Galati si la statia electrica din Tandarei, unde vor avea de rezolvat noi probe. Ramai pe Hitechpedia.ro sa vezi cum s-au descurcat cu noile sarcini!

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite