Competitie stransa in a cincea zi de Siemens Race

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 14.05.2012   |   
0 comentarii

web_cooking13 orase din Romania, 10 bloggeri impartiti in 5 echipe, 7 zile de concurs, 1.500 de kilometri prin tara si o multime de quizuri si probe inedite. Iata, in cateva cuvinte, ce inseamna provocarea Siemens Race din acest an.

 

 

Noua editie Siemens Race isi propune sa readuca in atentia publicului existenta solutiilor compatibile cu mediul inconjurator din marile orase din Romania, implicand cetatenii obisnuiti si autoritatile publice in procesul de constientizare a necesitatii adoptarii acestora din timp pentru un viitor sustenabil.

 

 

Pornite la drum inca de joi, cele cinci echipe – Alex Mazilu & Razvan Baciu, Alex Negrea & Adrian Ciubotaru, Andrei Crivat & Marius Sescu, Cristina Bazavan & Cristina Chipurici, Dan Dragomir & Razvan Pascu au de rezolvat o serie de probe surpriza. Practic, bloggerii parcurg traseul offline cu ajutorul fanilor online, care vin cu solutiile necesare rezolvarii probelor din cadrul intrecerii.

 

 

Aflati deja in a cincea zi de competitie, cei zece participanti Siemens Race au fost pusi sa gaseasca locomotivele de jucarie ascunse intr-o locomotiva Sageata Albastra de la Depoul Grivita din Bucuresti, s-au fotografiat cu telecabina modernizata de Siemens la Sinaia, s-au plimbat la Oradea cu ULF, cel mai modern tramvai din Romania, au gasit strada Siemens din Timisoara si au confectionat moristi din hartie, la Moldova Noua.

 

 

Maine, echipele Siemens Race vor ajunge la uzina Arcelor Mittal de la Galati si la statia electrica din Tandarei, unde vor avea de rezolvat noi probe. Ramai pe Hitechpedia.ro sa vezi cum s-au descurcat cu noile sarcini!

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite