poza1

Cand pacientul este plimbat pe holurile spitalului pentru analizele premergatoare unei interventii chirurgicale, putem considera pierdere de timp. Atat pentru oamenii bolnavi, cat si pentru medicii implicati in operatii.

Specialistii de la Siemens Healthcare au regandit complet mesele de operatie si, in colaborare cu Maquet, o companie specializata in instrumente medicale, au realizat o masa de operatie hibrid, multifunctionala.

In alta ordine de idei, de indata ce este asezat pe masa de operatie pacientul beneficiaza de facilitatile de imagistica medicala necesare si tratamentul chirurgical pentru care este programat, fara sa se ridice de pe aceasta masa.

Pentru ca intreaga operatie sa decurga in cele mai bune conditii, in sala de operatie hibrid este instalat si un angiograf Artis Zeego. Acest lucru face ca sala de operatie hibrid realizata de Siemens Healthcare si Maquet sa fie optima pentru interventii de chirurgie cardiovasculara, neurochirurgie, ortopedie, traumatologie si urologie.

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite