Cum sa auzi mai bine fara sa-ti strici urechea

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 26.04.2010   |   
3 comentarii

2010_04_26_motion_bteAstazi, mobilitatea inseamna totul. Suntem atenti la trafic, vorbim la telefon, ascultam muzica din diverse surse – de la radio la boxele din club si pastram o stare permanenta de alerta pe toata durata zilei. In timp, auzul nostru se poate deteriora, iar atunci cand ne sesizam asupra unor deficiente de acest gen ne putem trezi ca problema nou aparuta necesita un tratament mai complex decat ne-am fi asteptat.

 

O solutie pentru a preveni astfel de situatii a fost dezvoltata de Siemens Medical Healthcare si se numeste Motion Behind-The-Ear. Mic si ergonomic, aparatul auditiv a fost realizat astfel incat sa poata fi pus pe ureche fara sa te incomodeze, indiferent de activitatea pe care o desfasori. Secretul lui Motion BTE consta in faptul ca iti reda cu maxima fidelitate exact vocile pe care iti place sa le auzi.

 

Dispune de 16 canale auditive, precum si de un microfon adaptiv directional pentru o auditie optima. Printre alte functii ale acestui aparat se mai numara: FeedbackStopper, SoundBrilliance pentru o calitate deosebita a sunetului, conexiune e2e wireless 2.0, eWindscreen, precum si sistem AutoPhone pentru convorbirile tale telefonice handsfree.

 

Hai sa vorbim un pic si despre sistemul BestSound Technology incorporat in aparatul auditiv Motion Behind-The-Ear Principala lui functie este ca detecteaza automat si aproape instantaneu cand cineva vorbeste cu tine si directioneaza microfonul catre expeditorul mesajului, filtrand sunetul astfel incat tu sa-l auzi clar si cat mai optim pentru urechea ta.

 

Inca un plus: elimina automat orice fel de distorsiuni si interferente pe toata durata comunicarii. Si spre deosebire de alte dispozitive similare, vine la pachet cu un incarcator propriu astfel incat sa nu mai fii nevoit sa cumperi baterii.

Comentarii

Bogdan Dumitrescu

Aparatele de acest gen sunt eliberate in baza unor analize facute de institutii de specialitate. Pentru mai multe detalii privind achizitia unui aparat auditiv, te poti adresa S.C. Pecef Tehnica SRL – AUDIOLUX, unic distribuitor in Romania al aparatelor auditive SIEMENS.

Contact: Calea Crângaşi, numarul 5, bloc 3, parter, sector 6.
Număr mobil: 0745 076 993, 0747 773 405
Telefon: 021 637 25 98
http://www.audiolux.ro

21.11.2011

nik12

Nu am regasit cel mai important lucru, pretul, in rest suna bine.

2.06.2010

Tweets that mention Cum sa auzi mai bine fara sa-ti strici urechea « HitechPedia -- Topsy.com

[...] This post was mentioned on Twitter by Andrei Rizescu. Andrei Rizescu said: Cum sa auzi mai bine fara sa-ti strici urechea – http://www.hitechpedia.ro/cum-sa-auzi-mai-bine-fara-sa-ti-strici-urechea/1345.html [...]

26.04.2010

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite