Cum sa bifezi electronic recomandatele fara confirmare de primire, prin Trust-EBox

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 10.04.2011   |   
0 comentarii

Postsortiertechnik von Siemens - IRV – Sendungen auf der StoffeiCutia postala a romanului proprietar de apartament intr-un oras mare contine in medie, pe saptamana, unul-doua plicuri cu facturi, maxim doua plicuri cu scrisori/vederi de la rude indepartate sau varstnice, o revista cu oferte de la cel mai apropiat hypermarket si pliante cu achizitii/inchirieri de imobile si livrari de pizza. Pentru restul corespondentei, folosim cu precadere posta electronica.

 

Ce se intampla daca imbinam serviciile postale conventionale cu posta electronica? Un simplu exercitiu de imaginatie e de ajuns pentru a ne putea sorta, macar ipotetic, corespondenta din cutia postala, doar cu ajutorul unui click de mouse.

 

Pentru asta ai nevoie de o imagine a plicurilor primite. Sau, asa cum au facut specialistii de la Siemens Mobility, o solutie automata care fotografiaza plicurile receptionate de angajatii oficiilor postale, chiar in timp ce acestia le sorteaza pentru a fi trimise ulterior destinatarilor.

 

Indiferent daca esti sau nu acasa, aplicatia Trust-EBox iti trimite pe adresa ta de e-mail o notificare multimedia pentru ca tu sa-ti dai OK-ul asupra corespondentei pe care doresti sa o primesti in cutia ta postala. Cu alte cuvinte, dai la o parte flyere, pliante si chiar scrisori pe care nu le doresti si pastrezi doar corespondenta cu adevarat importanta.

 

Principalul avantaj al aplicatiei Trust-EBox consta in faptul ca, accesand-o, devii din nou stapan cu drepturi depline asupra cutiei tale postale. Nimeni nu-ti mai poate baga pe gat anunturi publicitare care nu te intereseaza si, in plus, ori de cate ori revii acasa dupa o calatorie mai lunga, nu mai pierzi vremea sortand la mana teancul de maculatura primit in cutia ta postala.

 

Prima companie din lume care va incorpora aplicatia Trust-EBox este Serviciul Postal din Elvetia (Swiss Postal Service), atat datorita pozitiei geografice deloc optime pentru transportul corespondentei la mare distanta, cat si in vederea optimizarii procesului de selectare si expediere a efectelor postale catre destinatari.

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite