Cum sa reciclezi pe Facebook. De la Farmville, la Oceanopolis!

Autor: Hitechpedia Guru   |   
Data: 15.10.2010   |   
0 comentarii

2010_10_15 oceanopolis_logCe ai lua cu tine pe o insula pustie, acum, la inceput de weekend? Eu unul n-as lua nimic, pentru ca insula – preferabil una uitata de vreme, prin Pacific – are cateva zone cu verdeata, o bucata de plaja si, in mod miraculos, vreo 2-3 palmieri amplasati strategic. Insula din Oceanopolis, noul joc online de pe Facebook, are si cateva unitati de reciclare, astfel incat din nimicurile aduse la mal de valurile oceanului, poti sa-ti construiesti o coliba si toate cele necesare unui trai simplu si exotic.

 

Dupa ce ti-ai facut ditamai imperiul interlop in Mafia Wars si ai retrait viata satului online, impartita in parcelele si rasadurile din Farmville, in pauza de cafea, esti invitat acum sa dai o mana de ajutor la reciclat sticle, resturi de plastic si orice ar mai aduce curentii oceanici prin preajma insulei din Oceanopolis.

 

 

Cum procedezi? Dai click pe www.facebook.com/oceanopolis, accesezi aplicatia la fel precum in Mafia Wars si Farmville si te dai naufragiat de civilizatie, impreuna cu gasca ta de prieteni la fel de feisbuchisti si dornici de aventuri online, de weekend. Cum o insula pustie fara comori ascunse e ca oul Kinder Surprise fara jucarii, comoara ta, dupa cum ziceam, vine in valuri. Ba sticle goala, ba un ambalaj din carton, ba niste cutii de aluminiu, ba apa de ploaie colectata intr-un butoi special. Progresiv, ai posibilitatea sa investesti toate aceste resurse in cladiri si accesorii care te ajuta sa dezvolti Oceanopolis dintr-o insula banala, intr-o oaza de curatenie si tehnologie verde.

 

Realizat de Greenopolis, o companie care functioneaza pe post de agregator ecologic, acest joc de pe Facebook urmareste constientizarea publicului amator de retele sociale, cu privire la efectele pozitive implicate de reutilizarea resturilor menajere. Judecand dupa problemele ecologice pe care le-am vazut la stiri, asta vara, in statiunile de pe litoral, precum si volumul deseurilor colectate in cadrul ”Let’s do it, Romania”, la sfarsitul lunii trecute, trag sperante ca acest joc se va bucura de un succes la fel de rasunator ca si Farmville, printre feisbuchistii din Romania!

 

2010_10_15 Oceanopolis

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite