Fier de calcat

Cum sa-ti calci hainele din placere

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 07.12.2012   |   
0 comentarii

Bumbacul, inul, matasea, lana, poliesterul sunt cateva materiale textile pe care nu le poti calca oricum. Bineinteles, daca vrei ca dunga sa fie dunga, iar pe imprimeul vestimentar in cauza sa nu apara pete de arsura. Din acest motiv Siemens a lansat o statie de calcat pe baza de abur atat de avansata incat detecteaza tipul de material pe care il calca si isi ajusteaza automat parametrii astfel incat articolul in cauza sa iasa impecabil.

 

Siemens SL 45 sensorIntelligence antiShine are o functie interesanta care se cheama i-Temp si care adapteaza temperatura de pe talpa aparatului la volumul de abur. Asadar, orice material de la cele mai delicate pana la cele cu textura mai aspra, e calcat corespunzator. O alta functie noua este antiShine si poate fi selectata separate pentru a conferi o protectie ridicata materialelor textile de culoare inchisa sau sensibile.

 

Chiar daca toate aceste functii suna sofisticat, nu ai de ce sa te pierzi cu firea. Statia cu aburi are un ecran tactil pe care poti seta aparatul cu usurinta. La o putere de 3.100 de wati, SL 45 are nevoie doar de doua minute pentru a atinge temperatura optima de lucru. Totodata ai la dispozitie si un buton ‘eco’. Apasa-l si ai sa vezi ca vei consuma cu 25% mai putina electricitate si cu 40% mai putina apa. In plus, daca pui fierul pe stativ, intregul aparat trece in modul standby dupa opt minute.

 

Statia de calcat mai are un rezervor de apa de 1,3 litri, precum si un sistem de decalcifiere, pentru o cat mai buna ingrijire. Mai ai la dispozitie si un burete din otel inoxidabil pentru curatarea vasului de presiune, de particule. In plus, aparatul e dotat si cu un timer care-ti semnaleaza cand trebuie curatat.

 

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite