Android

Controleaza-ti incalzirea de-acasa, prin Android

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 08.04.2013   |   
0 comentarii

Stiai ca-ti poti controla de la distanta toate echipamentele electrice si electrocasnice de-acasa, doar cu ajutorul telefonului tau mobil? Tot ce-ti trebuie e un smartphone sau o tableta care ruleaza pe un sistem de operare Android si aplicatia HomeControl, realizata de Siemens.

 

Astfel, utilizatorii isi pot ajusta energia consumata de sistemele de incalzire, ventilatie si aer conditionat (HVAC) in orice moment. In plus, daca sistemul nu lucreaza eficient sau apare vreo eroare, aplicatia te atentioneaza imediat.

 

Pentru ca tu sa stii oricand cata electricitate consumi, aplicatia iti arata chiar si un indicator de energie care utilizeaza diferite culori pentru a te atentiona ori de cate ori e nevoie sa faci ajustari.

 

Cum un moment de rasfat e intotdeauna binevenit, prin HomeControl poti da incalzirea sau aerul conditionat mai tare, astfel incat atunci cand ajungi acasa de la serviciu, ori din vacanta, sa te poti bucura in voie de caldura casei tale.

 

Aceasta aplicatie este compatibila cu controllerele Siemens HVAC Synco 700, Synco living, Albatros si Sigmagyr, e disponibila in sase limbi de circulatie internationala si nu necesita vreo configurare suplimentara din partea ta.

 

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite