Cum sa-ti transformi bicicleta intr-un e-bike, in numai cateva minute

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 06.03.2012   |   
0 comentarii

roata electricaDe bine ce primele noutati exotice de la Salonul Auto de la Geneva si-au facut aparitia deja prin paginile site-urilor de profil, o mana de ingineri taiwanezi s-au apucat sa reinventeze roata. Si au reusit!

 

Este vorba despre Db RevO, prima roata din lume care iti transforma bicicleta de-acasa intr-un veritabil e-bike, in numai cateva minute. Roata in cauza este disponibila doar pentru partea din fata a bicicletei si incorporeaza un motor electric cu flux direct, o baterie din litiu de 24 de volti si un controller care nu te lasa sa o iei pe aratura cand iti incarci, din mers, vehiculul cu pedale.

Totodata, roata Db RevO vine la pachet cu un display wireless care iti afiseaza cata energie ai la dispozitie in baterie, cu ce viteza te deplasezi, pulsul tau la pedalat si cat timp iti ajunge electricitatea din roata inteligenta.

 

In prezent, Db RevO se gaseste in opt culori: rosu, alb, galben, portocaliu, gri, verde, magenta si albastru. Totodata, dimensiunile la care poate fi cumparata sunt de 20 si de 26 de inci. Excelent pentru o bicicleta de oras sau o bicla pentru copii.

 

Daca te incanta ideea sa-ti transformi bicicleta simpla intr-una electrica, iti poti comanda roata-minune de pe site-ul DK City. Taiwanezii care detin acest site nu au facut inca public pretul pentru noua lor roata electrica de bicicleta.

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite