green furniture

Cumparaturi inteligente: mobila eco-friendly

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 18.12.2012   |   
0 comentarii

Daca tot iti pregatesti casa pentru sarbatoarea de Craciun, gandeste-te ca ti-ai putea amenaja camerele cu mobilier modern si eco-friendly. Mai ales daca vrei sa-ti transformi casa intr-una durabila, ceea ce presupune un consum cat mai mic de energie fara a-ti sacrifica din confortul personal si obiecte de uz casnic cat mai putin poluante.

 

Mobilierul eco-friendly are cateva avantaje de care merita sa iei seama. In primul rand, procesul de fabricatie a pieselor de mobilier exclude din start orice fel de chimicale daunatoare. Pe langa acest lucru, noul tau dulap, scaun sau noua masa e solida si durabila.

 

Inca un lucru important: mobila eco-friendly are o durata de viata lunga, ceea ce inseamna ca de indata ce-ai achizitionat o piesa de mobilier de acest fel poti uita pentru vreme indelungata de grija acesteia.

 

Din punctul de vedere al designerilor, indiferent ca te orientezi catre piese de mobila din bambus sau din alt lemn, care necesita doar o prelucrare minima, paleta de optiuni e extrem de cuprinzatoare, de la mobilier cu linii moderne, pana la piese cu motive traditionale.

 

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite