De ce sa-ti faci o ecocardiograma 3D

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 20.12.2011   |   
0 comentarii

ACUSON_SC2000_Features_01_1Cu toate ca in aceasta perioada gandul ne sta la pomul de Craciun, facturile platite pe ultima suta de metri, masa de Sarbatori si garderoba de Anul Nou care necesita a fi innoita, vine o vreme cand trebuie sa ne mai facem si niste analize medicale. Toate bune pana aici. Sau, mai bine zis, pana cand vedem cum mai stam cu inima.

 

Stim ca ai incercat sa te tii cat mai deoparte de suparari, criza financiara si micsorari fortate de salarii in anul care tocmai se incheie. Insa cand vine vorba despre inima ta, precizia e cuvantul de ordine.

 

Pentru specialistii de la Siemens Healthcare, precizia imagistica in cardiologie a conturat un nou nume in domeniu: Acuson SC2000, cel mai avansat aparat medical al momentului, care iti poate face o ecocardiograma  tridimensionala.

 

Pentru a realiza o imagine completa, cu toate detaliile de volum a inimii tale, Acuson SC2000 lucreaza cu ultrasunete si o tehnologie Focus nou-nouta, care traduce liniile de scanare care se suprapun in timpul focalizarii. Suprapunerea acestor cadre permite o perspectiva tridimensionala de 90×90 de grade asupra cordului.

 

Principalul avantaj al ecocardiogramelor 3D este ca noua tehnica de scanare cu ultrasunete genereaza automat parametrii inimii tale, ceea ce elimina orice fel de erori aparute pana acum la imaginile efectuate de scannerele bidimensionale.

 

Totodata, analizele sunt facute mult mai repede, iar medicii, scutiti fiind de calculele efectuate acum de aparat, pot pune diagnostice mai precise si, evident, mai corecte.

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite