De la casa de piatra, la duplex din otel!

Autor: Hitechpedia Guru   |   
Data: 02.06.2010   |   
0 comentarii

2010_06_02_Crossbox_1La fel ca multor alti tineri, criza financiara ti-a adus preturi mai mici la locuinte. Dar cu ce bani sa-ti cumperi un apartament nou? De unde stii ca achizitionandu-ti propria ta locuinta intr-un bloc sau un cartier nou construit, te vei putea muta cu nevasta, copil si catel la casa noua, fara ca antreprenorul sa clacheze pe ultima suta de metri si, tot din cauza crizei, sa se faca nevazut cu banii tai? De ce sa contractezi neaparat un credit cand poti strange niste banuti si sa iti faci propria ta locuinta moderna?

 

Francezii de la CG Architects au gasit o solutie aparent mediocra, insa incredibil de inovatoare! Se cheama Crossbox si reprezinta containere din otel construite initial pentru transportul international de marfuri si transformate, pentru tine, in locuinte urbane, moderne si cu toate conditiile de confort pe care ti le doresti.

 

 

Se procedeaza in felul urmator: dupa ce ai rezolvat cu terenul pentru noua casa, achizitionezi doua containere – cele mai mari pe care le gasesti. Le pozitionezi unul deasupra celuilalt, tai podeaua celui de sus si plafonul celui de jos si deja poti spune ca te-ai pricopsit cu un duplex in forma bruta. Ce-ar mai fi? Aaaaaamenajarea! Trebuie izolat, tencuit, racordat la electricitate, apa si alte utilitati de care ai nevoie. Cam ca in imaginile alaturate.

 

A doua solutie ar fi sa-i chemi pe baietii de la CG Architects si te rezolva ei cu containerele si amenajarile de care ai nevoie. Avantajele tale sunt ca, dupa multa munca si sudoare depuse la viitorul loc de relaxare si crestere a familiei, te poti bucura pe deplin de o casa cu design autentic, fara cheltuieli inutile cu banca, ori alte plati adesea datatoare de migrene. In plus, protejezi mediul inconjurator si dai un exemplu pozitiv celor din jurul tau. Succes!

2010_06_02_Crossbox_2

 

 

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite