Descopera cel mai bun aparat auditiv pentru copii!

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 20.09.2010   |   
2 comentarii

2010_09_20 Siemens Explorer_2Metrou, tramvaie, claxoane, intersectii, manele, urlete, motoare turate, zgomote industriale si mai departe te-ai prins de ce ai nevoie sa te inarmezi cu rabdare si ureche fina pentru diversitatea decibelilor pe care ii auzi, vrand-nevrand, in fiecare zi. La unele reactionezi calm, pentru ca te-ai obisnuit cu ele. La altele, te ia cu dureri de cap si zgarieturi pe timpan. In timp, ti-ai calit timpanele prin imperativele acustice de fiecare zi. In schimb, copilul tau e mult mai sensibil la diversitatea nebuna a decibelilor care il inconjoara.

 

In crestere fiind, nu-i doresti sa ia contact brutal cu mediul urban inconjurator. Nu-i dorim nici noi! Ca sa-i corectezi vederea, ii iei copilului ochelari. Cand povestile cu Zana Maseluta devin mai importante decat Capra cu trei iezi si vizitele la dentist mai dese, investesti intr-un aparat special pentru a-i corecta cresterea dintilor. Dar ce te faci cand vecinul idiot de la etajul doi claxoneaza de mama focului pentru ca i s-a ocupat locul de parcare, in timp ce copilul tau se straduieste cu temele la matematica? Sau cand, in drum spre gradinita/scoala (fiindca tot a inceput scoala), timpanele aluia mic ii sunt supuse calvarului (mult prea) sonor din oras?

 

Iata un pont: cumpara-i un aparat auditiv Siemens Explorer. Numele te duce cu gandul la aventura, dar e conceput special pentru copii. Pentru ca multi ani de acum incolo e la fel de curios ca in prima zi de cand a invatat sa faca primii pasi, copilul tau se poate bucura de niste avantaje tehnologice pe care tu nu le-ai avut cand erai mic.

 

Sa incepem cu zgomotul! Ala de te calca pe nervi in fiecare zi, indiferent de sursa care-l genereaza. Copilul tau nu le va gasi deranjante, pentru ca Siemens Explorer are 4 setari de volum si aplicatii care-l ajuta sa ignore zgomotele deranjante. Invelisul protector al aparatului impiedica accesul in ureche a prafului care, pe termen lung, i-ar putea afecta auzul.

 

Accesul la meniu se poate face cu un singur buton rezistent la muscaturi si accesari neintentionate, precum si un LED care iti raspunde vizual tuturor setarilor pe care le faci. Siemens Explorer functioneaza cu o baterie al carei compartiment a fost conceput astfel incat sa fie imposibil de accesat de catre copii, insa usor de deschis pentru adulti.

 

Disponibil in 15 culori, Siemens Explorer are si o componenta electronica atasabila in partea inferioara a dispozitivului, care permite sincronizarea cu diverse aparate wireless. Astfel, sunetele de fond sunt complet eliminate, iar copilul se poate concentra exact asupra a ceea ce il intereseaza in momentul respectiv. Printre rechizitele pentru scoala, gandeste-te ca micutului tau i-ar prinde bine un astfel de aparat. Este o investitie pe termen lung de care chiar are nevoie!

Comentarii

Bogdan Dumitrescu

Aparatele de acest gen sunt eliberate in baza unor analize facute de institutii de specialitate. Pentru mai multe detalii privind achizitia unui aparat auditiv, te poti adresa S.C. Pecef Tehnica SRL – AUDIOLUX, unic distribuitor in Romania al aparatelor auditive SIEMENS.

Contact: Calea Crângaşi, numarul 5, bloc 3, parter, sector 6.
Număr mobil: 0745 076 993, 0747 773 405
Telefon: 021 637 25 98
http://www.audiolux.ro

21.11.2011

Twitted by hitechpedia

[...] This post was Twitted by hitechpedia [...]

28.09.2010

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite