Despre aparatele auditive. Despre tehnologia bunului simt . Despre Bluetooth si discretie

Autor: Hitechpedia Guru   |   
Data: 25.03.2011   |   
2 comentarii

Multifunktionale Fernbedienung von Siemens macht Hörgeräte zur ADiscretia este un substantiv pe care il invatam de mici. Este o lectie pe care ne-o insusim in timp. In trafic o asociem cu bunul simt la care facem apel ori de cate ori claxoanele si injuraturile soferilor grabiti ne zgarie timpanele. La serviciu, cand unii colegi isi pierd cumpatul argumentandu-si cu prea multa fermitate o decizie, iar tot ce primesc in schimb sunt priviri de compatimire. Doar in cele mai fericite cazuri, bineinteles. Pe strada, in metrou, in tramvai si oriunde altundeva diversi indivizi dau play gusturilor muzicale proprii. Din masina sau de pe telefoanele mobile.

 

Discretia e vizibila in culori calde si se asculta in surdina. Discretia tine de tehnologii avansate. Dar tine si de bunul simt al fiecaruia. Pentru posesorii de aparate auditive, discretia poate fi masurata, mai nou, prin volumul controlat de la distanta. Printr-o telecomanda. Discreta. Functioneaza printr-un port Bluetooth. Permite sa auzi doar ce vrei sa auzi. Anihileaza zgomotele. De forma sau, pur si simplu, de fond.

 

De exemplu, telecomanda miniTEK realizata de specialistii de la Siemens Healthcare pentru persoanele cu dizabilitati auditive, cantareste doar 55 de grame si are dimensiunile unei cutii de chibrituri. Poate fi activata, discret, direct din buzunar. Datorita conexiunii wireless e2e 2.0, regleaza automat zgomotele din jurul tau astfel incat sa te poti intelegi normal cu interlocutorul tau. Indiferent daca se afla in fata ta sau la telefon.

 

Iti place sa asculti muzica, fara sa deranjezi? Nimic mai simplu: prin miniTEK controlezi orice dispozitiv audio aflat in vecinatatea ta. Simplu si elegant. Clar si usor. Discret.

Comentarii

schuster cristian

Ma int. un aparat de buzunar de fabricatie SIEMENS (certificat +garantie) .Alimentare cu baterii R6 . Durata de schimbare a bat…… si cateva date tehnice suplimentare.

5.04.2013

Bogdan Dumitrescu

Aparatele de acest gen sunt eliberate in baza unor analize facute de institutii de specialitate. Pentru mai multe detalii privind achizitia unui aparat auditiv, te poti adresa S.C. Pecef Tehnica SRL – AUDIOLUX, unic distribuitor in Romania al aparatelor auditive SIEMENS.

Contact: Calea Crângaşi, numarul 5, bloc 3, parter, sector 6.
Număr mobil: 0745 076 993, 0747 773 405
Telefon: 021 637 25 98
http://www.audiolux.ro

21.11.2011

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite