e-golf

E-Golf debuteaza pe 7 martie, la Geneva

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 25.02.2013   |   
0 comentarii

Volkswagen si-a propus sa electrizeze publicul de la Salonul Auto de la Geneva cu versiunea complet ecologica a actualei generatii Golf. Denumita e-Golf, noua compacta electrica din Wolfsburg aduce in prim-plan un motor electric de 115 CP si cuplu instantaneu de 270 Nm. Acest setup ii permite acestui EV sa atinga suta la ora in 11,8 secunde si o viteza maxima de 135 km/h.

 

Bateria Li-Ion, montata sub fotoliile posterioare, are o capacitate de 26,7 kWh, care-i asigura masinii o autonomie de 175 de kilometri. Aceasta poate fi incarcata de la o priza obisnuita in cinci ore si are o greutate de 250 kg.

 

Fanii brandului german vor fi incantati sa afle ca, la volanul lui e-Golf, vor putea alege modulul de conducere: Eco, Normal si Range. Daca modulul Normal iti da mana libera in orice vrei sa faci, Eco implica limitarea vitezei maxime la 120 km/h/, iar Range iti scade viteza la 95 km/h si-ti decupleaza sistemul de aer conditionat.

 

Editia din acest an a Salonului Auto de la Geneva va avea loc intre 7 si 17 martie. Volkswagen va prezenta pentru prima data in mod oficial noul lor Golf electric, dupa ce in vara anului trecut 20 de exemplare e-Golf au fost testate in California.

 

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite