Qbeak

Efectul QBeak si mediul inconjurator

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 09.01.2013   |   
0 comentarii

Masina de oras. Mica, spatioasa, silentioasa. Nepoluanta, electrica, reciclabila. Acestea sunt, pe scurt, avantajele conceptului QBeak pe care inginerii de la ECOmove au inceput sa-l fabrice in Danemarca.

 

Pe lung, masina iti poate capta rapid atentia. E la fel de mica precum un Smart de dimensiuni un pic mai generoase. Cam de pana la trei metri. E indeajuns de spatioasa incat sa poata transporta pana la sase oameni. In privinta decibelilor, bazaitul motorului electric e singurul sunet pe care il auzi din interior.

 

Cat priveste relatia lui QBeak cu mediul inconjurator, afla ca nivelul de dioxid de carbon pe care il emite este zero. Si asta din pricina celor doua motoare electrice de care-ti spuneam mai devreme, capabile sa genereze impreuna 95 CP, o autonomie de pana la 300 de kilometri si o viteza maxima de 120 km/h.

 

Cei preocupati de mediul inconjurator se vor bucura sa afle ca elementele de caroserie sunt reciclabile. Si, avand in vedere faptul ca sunt fabricate din plastic, QBeak poate fi personalizat dupa cum iti doresti.

 

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite