raluca_gbi

(Română) Criza Economica? Sunt un fan declarat!

Author: Hitechpedia   |   
Date: 17.11.2009   |   
13 comments

Comments

ativan

oxycontin…

Hello! I just would like to give a huge thumbs up for the great info you have here on this post. I will be coming back to your blog for more soon….

4.09.2012

Rex Ryan

Great Example of a Premium WP Blog… to get an idea of different types of headers that people use in WordPress blogs

10.08.2011

Lungu Gheorghe

yeap, De ce nu as saluta ortimist criza? e un punct de vedere pozitiv. Daca ma bucur de ploaie asa cum ma bucur de soare ramane de evaluat cum o sa iesim din criza asta. (cati este probabil o intrebare mai directa)

Dar daca numele “criza” nu este adecvat? Daca este de fapt inceputul unei perioade de regres al umanitatii? Cat de departe merge revizuirea stilului de viiata? Pana in Feudalism? Acolo nu erau folositi combustibili fosili….
Va fi interesant.

18.10.2010

denisuk

Domnul Adrian Baicusi un om deosebit,inteligent si fara fite.Super,chiar imi place.

19.07.2010

Grig

@ Ovidiu K & Daniel: Nu uitati ca o criza financiara este plina de oportunitati pentru cine le poate vedea. Protectia mediului este una dintre ele

17.01.2010

Daniel

Cand vad chestia asta cu ecologia prin economisire…, este absolut incredibil .. Petrolul ne mai ajunge pentru vreo 30-40 de ani si noi ne gandim sa stingem un bec in casa ? Toate tehnologiile au stagnat , medicina nu a mai realizat ceva semnificativ de la 1800 . Ovidiu K sintetizeaza intreaga mentalitate a secolului XXI :

“Este exact ca un bolnav de SIDA ce se bucura ca a devenit suplu si ii incap hinele de acu’ 20 ani.”

17.01.2010

Dan

In timp ce noi filosofam, copiii mor de foame. Atat am avut de spus.

5.01.2010

Victor

Elegant punctat, se pare ca mai sunt persoane care cred ca schimbarea societatii romanesti nu se poate face cu binisorul. Cred ca tarie ca o reformare trebuie sa inceapa cu un cutremur si sper ca actuala criza sa fie exact catalizatorul. Oameni precum Ovidiu K care a postat mai devreme nu pot sa vada imaginea de ansamblu – si vor fi mereu influentati de intamplarile imediate.

Spor Raluca

13.12.2009

dan v

Sigur k asa este; si sa nu uitam k de fapt criza a fost cauzata si de consumismul asta imbecil, exagerat, din Europa si SUA. Tot mai multe masini cumparate (sa fie puternice, dom’le, sa plece prima de la semafor!), tot mai multe electrocasnice, haine, mobila, computere,… am golit planeta de resurse, am poluat-o non-stop, ca sa ne mai putem cumpara inca un produs de plastic pe care nu-l folosim, si inca unul… Normal ca a venit criza, in mod firesc, sa ne mai tempereze din shoppinguiala asta nociva pentru planeta.

11.12.2009

Sorin

Societatea in general este intr-o panta a decadentei ce nu se stie cind va lua sfarsit. Abia cind sunt stransi cu usa vor lua decizii…si nici atunci din constiinta sau din ratiuni morale si logice, ci de nevoie, impinsi de imprejurari. Poate 10-15 ani de criza ar fi nevoie sa capatam fortat un comportament ecologic. Asa cum s-a intimplat cu majoritatea societatilor dupa mari conflagratii (japonia, china, germania etc). Aceste personaje cu egoismul lor acerb si dezinteres total fata de cei din jur, fata de ziua de maine fata de viitorul copiilor lor sau al planetei in general, nu stiu daca vor putea vreodata sa inteleaga necesitatea intrinseca a omului de a trai intr-un optim suprem…

9.12.2009

Sorin

Intr-adevar, exista cel putin un lucru bun adus de criza si Raluca il puncteaza bine.

23.11.2009

ovidiu k

Daaaa, mare dreptate, ecologia este primul lucru pe care il preocupa pe om in perioade de criza. Faptul c nu mai sunt mbalaje se datoreaza fptului ca se face focul cu ele pt a gatii/incalzii continutul. Este exact ca un bolnav de SIDA ce se bucura ca a devenit suplu si ii incap hinele de acu’ 20 ani.

23.11.2009

Dianora

Ai dreptate! Din acest punct de vedere este un lucru bun. Desi uneori e rau.. orice se pare ca are si o parte pozitiva daca privesti pe termen lung. Ma bucur ca de cand sunt eu in facultate [anul trecut] sunt foarte multe cosuri de colectare selectiva si.. multi incep deja sa le foloseasca. Imi place ca avem si profi care ne tot indeamna sa facem asta! Se vede o schimbare mica in mentalitate.

17.11.2009

Your comment

Your email won't be published. Your name and email address are required.

send