eScooter sau e super scooter?

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 22.09.2010   |   
0 comentarii

2010_09_22 eScooter_1Masini inteligente, prototipuri ingenioase si standuri spectaculoase dau gust si stil, an de an, Salonului Auto de la Paris. Se va intampla din nou. Mai exact, in perioada 2-17 octombrie. Elementul surpriza de la Paris consta in demersul catorva branduri auto de a-si diversifica portofoliul. Deja cu zece zile inaintea marii inaugurari de la Paris, Smart a facut public un nou concept, de aceasta data pe doua roti.

 

Botezat eScooter, scooterul stilizat dupa conceptul ForTwo Electric Drive e propulsat de un motor 100% electric, care dezvolta 5 cai putere. Mic, putin, dar pentru tinerii care nu se dau in vant sa-si ia un permis moto pentru drumurile prin oras, cei 45km/h ai eScooterului sunt suficienti. Alimentat de o baterie Li-Ion de 48 de volti, scooterul Smart are o autonomie de pana la 100 km si poate fi realimentat de la o sursa de 220V in 3-5 ore.

 

Doritorii de senzatii electrizante pe doua roti, fara batai de cap, vor avea parte si de alte delicii tehnologice din partea micului eScooter. Unul dintre ele consta in dotarea standard cu ABS, functie Blind Spot Assist, precum si instrumente de bord adaptate pentru un touchscreen de iPhone. Este vorba despre o suita de aplicatii care asigura, in plus, o solutie de navigare integrata, dar si activarea de la distanta a sistemului de incalzire pentru ghidon.

 

Cu asemenea dotari, nu e de mirare ca pretul sa fie pe masura pretentiilor clientelei Smart. Excludem de aici posibilitatea ca eScooter sa fie cumparat in cantitati mari de catre companiile europene de curierat, insa gasim foarte probabil ca publicul tanar sa gaseasca in noul vehicul un Smart de incredere si un pic mai responsabil fata de mediul inconjurator.

 

2010_09_22 eScooter_2

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite