F-light – LED-uri Business Class pentru birouri

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 06.02.2012   |   
0 comentarii

F-lightSisteme de iluminat inteligente am mai vazut. Insa un plafon reciclat din segmente de avioane de pasageri, pe post de lustra, mai rar gasesti. Intrucat sunt fabricate din aluminiu si includ cele mai inovatoare tehnologii de inginerie aviatica, sistemul de iluminat F-light desenat de francezii de la Coudamy Design este incredibil de usor si da un look high-tech oricarei incaperi.

 

Imagineaza-ti o bucata impresionanta din fuselajul unui Airbus agatata de plafonul livingroom-ului de acasa sau a unei sali de sedinte dintr-o cladire de birouri. Arhitectii de la Coudamy Design n-au facut altceva decat sa proiecteze o astfel de idee, direct in realitatea decoratiunilor interioare inedite de astazi.

 

Sectiunea de fuselaj a fost ‘sacrificata’dintr-un Airbus A300 si a fost decupata cu tot cu hublourile din dotarea standard initiala. Pe marginea interioara a ramelor de la geamuri au fost montate benzi LED care, datorita formei ovale, proiecteaza in spatiul interior ales o lumina alba, similara ca intensitate cu cea naturala, de afara.

 

Un alt efect care merita precizat consta in izolarea initiala a decupajelor concave de interior ale avionului, care contribuie semnificativ la reflectia luminii catre interior. F-light a fost creat pentru Flown, o companie care livreaza mobilier pentru aeronave companiilor producatoare de avioane. Totusi, la comanda, ai putea avea oricand un asemenea accesoriu chiar in sufrageria ta sau, de ce nu, in sediul firmei tale.

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite