Fa cunostinta cu Aquaris, primul aparat auditiv rezistent la apa

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 15.05.2011   |   
1 comentarii

2011_05_12 Siemens Aquaris_2Sporturi extreme, iesiri in natura, downhill pe carari de munte, aventuri pe litoral. Cu alte cuvinte, ultima frontiera pentru oamenii cu deficiente de auz si, de ce nu, persoanele care doresc sa previna problemele auditive folosind dispozitive speciale. De ce? Pentru simplul fapt ca majoritatea acestor dispozitive sunt restrictive: nu poti sa te duci oriunde cu ele, nu te poti aventura oricum cu un astfel de aparat pe ureche, sensibilitatea la socuri frecvente.

 

Vestea buna e ca, pentru doritorii care vor sa-si tina decibelii mediului inconjurator sub control, fara a-si sacrifica din placerea activitatilor petrecute in timpul liber, exista aparate auditive de ultima ora, cu un plus de protectie proiectata special pentru activitatile recreative in natura.

 

Cel mai nou exemplu se numeste Aquaris si reprezinta cea mai buna oferta a specialistilor ORL de la Siemens Healthcare pentru oamenii care vor sa-si protejeze calitatile auditive chiar si atunci cand evadeaza in natura. Probabil cea mai importanta caracteristica a acestui dispozitiv este carcasa proiectata astfel incat sa nu permita patrunderea prafului si, totodata, sa reziste sub apa de pana la un metru adancime, timp de cel mult 30 de minute. Difuzorul este si el realizat dintr-un material special care, pe langa faptul ca este rezistent la apa, nu permite sa-ti intre apa in ureche atunci cand il folosesti.

 

2011_05_12 Siemens Aquaris

 

In plus, cei care opteaza pentru un astfel de aparat auditiv beneficiaza de intregul set high tech dedicat Aquaris. Enumeram aici functiile SpeechFocus care ‘fixeaza’ sursa emitatorului pentru o cat mai buna auditie, portul wireless Tek care te conecteaza la telefon/mp3 player/televizor, functia TruEar care mimeaza cu o fidelitate incredibila functiile urechii tale pentru a localiza sursa sunetelor, eWindscreen pentru neutralizarea bruiajelor de orice fel, precum si telecomanda discreta ePen.

 

E bine de retinut faptul ca Siemens Aquaris beneficiaza de intreaga suita tehnologica Sound Learning & Data Learning/Logging care permite sincronizarea automata a preferintelor de volum si altor ajustari de sunet, de indata ce ti-l atasezi pe ureche.

Comentarii

Bogdan Dumitrescu

Aparatele de acest gen sunt eliberate in baza unor analize facute de institutii de specialitate. Pentru mai multe detalii privind achizitia unui aparat auditiv, te poti adresa S.C. Pecef Tehnica SRL – AUDIOLUX, unic distribuitor in Romania al aparatelor auditive SIEMENS.

Contact: Calea Crângaşi, numarul 5, bloc 3, parter, sector 6.
Număr mobil: 0745 076 993, 0747 773 405
Telefon: 021 637 25 98
http://www.audiolux.ro

21.11.2011

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite