westfield

Asambleaza-ti propriul iRacer electric

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 10.04.2013   |   
1 comentarii

Daca tot iti plac masinile electrice, afla ca acum iti poti construi singur un vehicul care merge doar pe baterii. Propunerea vine de la Westfield care, in colaborare cu Birmingham City University, iti pot livra pachetul iRacer, pentru 16.500 de euro.

 

Primesti la schimb un colet de dimensiuni mari care contin o structura din aluminiu, elementele de caroserie din materiale composite si toata structura interioara a vehiculului.

 

Aici apare totusi o problema: in suma platita nu primesti motorul electric. Acesta e livrat separat, optional, in forma unui propulsor YASA-750 pentru tractiunea spate a futuristului iRacer. Motorul e de 132 de cai putere, insa dezvolta un cuplu de doua ori mai mare decat cel al unui Ariel Atom V8. Instantaneu.

 

Alimentat de un set de baterii li-ion, iRacer atinge o viteza maxima de circa 230 km/h si sprinteaza de la zero la 100 km/h in mai putin de cinci secunde. Ar mai fi ceva: bateriile sunt epuizate dupa 25 de minute de functionare. Dar daca esti foarte pasionat dupa masinile electrice de performanta, asta n-ar trebui sa fie neaparat o problema.

 

Comentarii

defendia

Masura este cea ce da lucrurilor valoare.In kit nu scrie cuvantul roti.Pentru a putea circula pe drumurile publice mai sunt necesare si alte multe altele, precum cartea masinii, omologari, taxe.La pretul total de 25.000 de euro poti cumpara 2 masini hibrid in care incap 4 persoane. Pentru cei pretentiosi sunt solutii la pachet.

10.04.2013

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite