lets do it romania

Fii voluntar! Let’s Do It, Romania!

Autor: Hitechpedia Guru   |   
Data: 05.02.2010   |   
0 comentarii

Cu totii ne enervam cand nu ne convine ceva si cautam vinovati cand ne ajunge cutitul la os. Acum a venit timpul sa ne implicam!

 

Fiindca iti place sa iesi impreuna cu familia sau cu prietenii tai la si-un gratar in mijlocul naturii, dar nu-ti place ca in poienita ta preferata sa gasesti PET-uri aruncate aiurea.

 

Fiindca iti place aerul curat si tihna unei zile petrecute la iarba verde, fara sa vezi nesimtitii care trateaza natura ca pe propriul cos de gunoi. Fiindca te bucuri ca un copil ori de cate ori evadezi din oras!

 

11 ONG-uri si 8 autoritati au pus deja umarul la ‘Let’s Do It, Romania!’ – cel mai amplu demers ecologic al acestui an, din Romania: curatarea tarii de gunoaie, intr-o singura zi!

 

Spune STOP! indiferentei si da un exemplu pozitiv. Arata-le tuturor ca, alaturi de alte cateva mii de voluntari la fel de curajosi ca si tine, poti aduna toate PET-urile, pungile si hartiile lasate de altii, purtate de vant si de apa in cele mai frumoase locuri din Romania.

 

Te poti implica in doua feluri: fie sa participi la actiunea de cartare, fie sa iei parte la organizarea acestui proiect in judetul tau sau in Bucuresti. Pentru inscrieri, te rugam sa accesezi acest link:

 

http://www.letsdoitromania.ro/index.php?id=46 .

 

Implica-te in realizarea proiectului ‘Let’s Do It, Romania!’ si fii gata sa iti inscrii numele in Cartea Recordurilor cu un eveniment de care te vei simti mandru toata viata ta!

 

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite