FOTO Volkswagen eT! Primul curier electric cu dotari SF

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 18.11.2011   |   
1 comentarii

vw et conceptPentru a evita orice analogie cu personajul principal din filmul regizat de Steven Spielberg prin 1982, denumirea noii autoutilitare Volkswagen vine de la ‘electric Transporter’. Mai departe, dotarile conceptului german tin, fara exceptie, de domeniul SF.

 

Propulsat nu de unul, ci de patru motoare electrice montate pe fiecare roata – din motive de economie de spatiu, prototipul VW ar putea deveni intr-un viitor deloc indepartat, urmasul legitim al van-urilor Transporter pe care le vedem astazi in trafic.

 

Pregatit cu blocuri optice LED, senzori de parcare de ultima ora si spatiu interior vizibil marit, eT! are un element de design greu de ignorat: portiere culisabila de pe partea dreapta este una singura atat pentru pasagerul din fata, cat si pentru partea din spate.

 

Motivul acestei gaselnite ingineresti consta in eliminarea pilonului din partea posterioara a cabinei, pentru a usura accesul si manevrarea marfurilor voluminoase, transportate.

 

Designerii de la Volkswagen si-au propus ca prin noile elemente functionale sa orienteze prototipul electric al lui Transporter catre operatorii de logistica si curierat.

vw et concept_2

Totodata, Volkswagen eT! dispune si de functii ‘Follow me’ si ‘Come to me’ care fac ca masina sa isi urmeze la propriu soferul atunci cand acesta se afla in exterior, doar cu ajutorul unei simple telecomenzi.

 

Asta nu e tot! Pasagerul din dreapta soferului poate, la randul lui, sa conduca vehiculul cu ajutorul unui joystick amplasat pe bord.

 

vw et concept_3

 

 

vw et concept_4

Comentarii

curierat

Internetul ar fi bine sa fie plin de povesti de groaza despre posta romana dezastruoasa! Este inadmisibil ce se intimpla, nici nu vorbim de cit de nervosi/stresati sint functionarii sau cit de prost crescuti: sint niste hoti! Ziceti ca firmele de curierat nu sint sigure? De ce? Posta e mai sigura? Cum ramine cu pachetele care nu ajung niciodata la destinatar ptr ca este furat continutul – vezi parfum!!! cum vad o eticheta din strainatate cum fura! Pachetele nu mai ajung la destinatie, nici nu mai vorbim de bani trimisi; unii, in naivitatea lor au trimis bani prin posta in Romania, n-au ajuns niciodata la destinatie! Habar n-am cum puteti sa suportati posta, este jalnica, nici in 50 de ani n-o sa fie civilizata!

25.07.2013

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite