GALERIE FOTO Arhitectura eco-friendly in Lille: vila construita din opt containere

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 16.02.2012   |   
1 comentarii

maison_container_lille_i9znkCasa de lux, parter plus un etaj, cinci camere si sufragerie spatioasa, construite din containere pentru transport maritim. Cum iti suna? Pentru arhitectul francez Patrick Partouche, o astfel de idee a putut fi  pusa in practica in numai trei zile.

 

Locuinta este alcatuita din opt containere pentru transport naval, asezate pe doua niveluri. Portiunile laterale au fost complet eliminate pentru deschiderea spatiilor de interior si fixarea geamurilor inalte de la podea pana la plafon. Suplimentar, usile containerelor functioneaza pe post de obloane.

 

Provocarea cea mai mare a constat in amenajarea interiorului astfel incat sa creeze o legatura directa cu aspectul exterior. Pentru asta, Partouche a utilizat elemente industriale din materiale de calitate.

 

E vorba despre conducte, structuri din otel ondulat, lampi industriale, recipiente vechi pentru depozitare si bare facute din sarma. Iar pentru un plus de originalitate, in livingroom-ul amenajat la parterul vilei din containere a montat chiar si un hamac.

 

 

maison_container_lille_m8gvn

 

 

maison_container_lille_qn5xb (1)

 

 

maison_container_lille_k9ogg

Comentarii

costin

pe cea din foto la ce pret ar ajunge?datimi un raspuns.

18.05.2012

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite